Blog

Koppel met twee paarden tijdens een fotoshoot paardenfotografie

Fotoshoot met paarden en koppel

Deze fotoshoot met paarden en koppel ging door in Antwerpen tijdens het gouden uur. Wil je meer weten over deze fotoshoot? Lees het hier.

Portretfoto fries paard in Brasschaat

Workshop paardenfotografie Juni 2022

Tijdens de workshop paardenfotografie leerde de cursist zowel de theorie, praktijk en nabewerking van het fotograferen van paarden. Lees meer in deze blog post.

Paardenfotografie met Tinker in West Vlaanderen

Communie fotoshoot met paard

Is je zoon of dochter een dierenvriend? Dan is een communie fotoshoot met paard echt iets voor hem of haar. Lees hier hoe je dit best plant.

Fotoshoot met veulen Juni 2022

In Juni deed ik een fotoshoot met veulen, moeder en eigenares. Benieuwd naar hoe dit verliep? Lees het in deze blog post.

Producten: fotoboeken en wanddecoratie

Je foto’s vereeuwigen kan je doen met fotoboeken en wanddecoratie. Zo heb je steeds een fysieke herinnering aan je fotoshoot.

Privé meeloopdag hondenfotografie Juni 2022

In Juni ging ik samen met een cursist op stap voor een privé meeloopdag hondenfotografie. Lees hier hoe deze avond verliep.

Lentefeest fotoshoot met paard in Leuven

Mila wou graag een lentefeest fotoshoot met paard. Daarvoor ging ik in Mei naar Leuven tijdens de zonsondergang.

Honden fotoshoot met kind

Voor een honden fotoshoot met kind(eren) is zeker geduld nodig. Maar er zijn nog enkele tips die je kan gebruiken voor leuke resultaten.

Communiefoto’s met paard in Oostende

Voor de communiefoto’s van Nelle ging ik in April naar Oostende. Daar mocht Nelle als Princes op de foto met haar paard voor haar communie.

Veulenfotoshoot Mei 2022

Lauren boekte voor de tweede keer een fotoshoot. Dit keer ging het om een veulenfotoshoot. Lees hier meer over het verloop van deze fotoshoot.