Paardenfotografie

Altijd al gedroomd van een fotoshoot met je paard?

Heb je altijd al gedroomd van prachtige foto’s met je paard of pony? Met mijn specialisatie in paardenfotografie help ik je deze droom realiseren.

Door mijn ervaring in de paardenfotografie help ik je steeds om de mooiste einduitkomst te bekomen.

Voor en tijdens de shoot krijg je de beste begeleiding om jezelf en je paard klaar te stomen voor de paardenfotoshoot. We hebben nauw contact zodat we de fotoshoot naar wens kunnen inplannen. Zo wordt het een dag om nooit te vergeten met als resultaat prachtige foto’s van je paard.

(Prinsessen)jurken en bloemenkransen kunnen gratis gebruikt worden tijdens de fotoshoot paardenfotografie.

” Door de vele positieve feedback die Hannelore me gaf tijdens de fotoshoot, groeide mijn zelfvertrouwen en dit is te zien aan de foto’s. Ik heb de dag afgesloten met een gelukzalig gevoel. Het eindresultaat mag er wezen! “

Axelle & Tux

Beernem, West-Vlaanderen, België

Waarom bij mij een fotoshoot van je paard boeken?

Tijdens een fotoshoot wordt de prachtige band die je met je trouwe viervoeter hebt voor altijd vastgelegd. Het zijn herinneringen die voor altijd bij je blijven.

Een fotoshoot met je paard is een hele ervaring voor jullie allebei. Als paardenfotograaf zorg ik voor een spontane sfeer tijdens de fotoshoot. Er staat geen druk op jou of op je paard. Zo ontstaan er prachtige foto’s die jullie band op de meest natuurlijke wijze vastleggen.

Het eindresultaat zijn foto’s met een warme en romantische sfeer waar de band die je met je paard hebt op een prachtige manier is vastgelegd.

Mijn doel is om iedereen een leuke ervaring te geven met prachtige herinneringen die voor altijd bij te houden zijn. Dit doe ik met mijn ervaring en specialisatie in paardenfotografie.

” Super leuke fotoshoot gehad met Hannelore! Ze stelt je op je gemak, weet waar ze mee bezig is en het resultaat is dan ook nog eens super mooi! Zeker een grote aanrader! “

Michelle & Galega

Tessenderlo, Limburg, België

Bekijk hier mijn volledige portfolio paardenfotografie.

Fotoshoot met Hannelore gedaan! Wat hebben wij genoten! En we genieten nog steeds van de gemaakte foto’s! Hannelore is geduldig,vriendelijk,behulpzaam in de fotoshoot. Staat open voor zelf inbrengen ideeën. Neemt echt de tijd voor je. Ze is snel met reageren op mails. Wie nog twijfelt over een fotoshoot stop daarmee en mail Hannelore!

Marieke & Familie

Oude-Tonge, Zuid-Holland, Nederland

Wat krijg je tijdens je paardenfotoshoot?

Voor je paardenfotoshoot

Je ontvangt een volledige infogids om voorbereid en zonder stress aan de fotoshoot te beginnen.

Tijdens je fotoshoot

Er is geen tijdsdruk tijdens je fotoshoot.
Je ontvangt professionele begeleiding tijdens je paardenfotoshoot.
Je kan gratis gebruik maken van jurken & kransen voor paardenfotografie.

Na je fotoshoot

Je kiest al je foto’s zelf in je persoonlijke keuzegalerij die je binnen de 7 dagen na je paardenfotoshoot ontvangt.
De gekozen foto’s worden binnen de 4 weken na je keuze professioneel bewerkt.

Foto’s worden afgeleverd in 2 formaten: web-formaat met klein logo om te delen op sociale media en hoge resolutie voor privé-gebruik.

Tarieven paardenfotografie België en Nederland

*Dieren van dezelfde eigenaar. Per extra dier wordt een meerprijs van €20 gerekend.

**De eerste 20 km vanuit 2850 Boom, BE zijn inbegrepen.

Interesse?
Neem nu contact op

Ook cadeaubonnen voor een paardenfotoshoot zijn beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch en stilzwijgend akkoord met de algemene voorwaarden.

Wat anderen zeggen over hun fotoshoot paardenfotografie

” De fotoshoot met Hannelore was echt een hele leuke ervaring. Haar warm hart voor dieren en haar onuitputtelijk geduld en kalmte hielp ons om zelf rustig en vol vertrouwen voor de camera te staan. Wij hadden 1 specifieke wens qua foto en ze is erin geslaagd om de perfecte foto te maken. De emotie en magie straalt van de foto af. Een absolute aanrader voor wie graag magische foto’s met paard en hond wil. Dank je Hannelore.”

Evelien, Pia en de bende

Vilvoorde , Vlaams-Brabant, België

Het was een prachtige ervaring voor mijn dochter om met Hannelore een shoot met paard te doen. Hele vlotte, sympathieke jongedame en bovenal wondermooie foto’s die we voor altijd zullen koesteren. Hannelore heeft ook veel feeling met paarden. De romantische sfeer in de foto’s is exact wat we wilden. Snelle service wat betreft afwerken van de foto’s. Wij raden haar absoluut aan. Topper!

Mila & Vic

Leuven, Vlaams-Brabant, België

Ik raad Hannelore aan iedereen aan die een fotoshoot wil laten nemen, ze is professioneel, rustig en neemt haar tijd. Wat hier met ons veulen wel nodig was. Je kan alles vragen en ze helpt je ook met alles en doet super haar best. Het was de 2de keer dat ik een fotoshoot deed bij haar en zeker niet de laatste keer! Bedankt Hannelore voor de prachtige foto’s en de geweldige ervaring met mijn 2 paarden!

Lauren, Requerdo & Bieliena

Stekene, Oost-Vlaanderen, België

“Hannelore is super om mee te werken. De communicatie is open en ik kon met al mijn vragen en verzoeken bij haar terecht. Ondanks dat Bonaparte het tijdens de shoot soms wat spannend vond, heeft Hannelore de mooiste momenten kunnen vastleggen. In haar foto’s zie je dat ze goed is in wat ze doet en vooral dat ze weet wat ze moet doen om de band tussen mens en paard zo mooi mogelijk vast te leggen. Omdat het mijn eerste shoot was, wist ik nog niet goed hoe te poseren, maar ook hier kon ze ons super begeleiden. Zeker een aanrader!”

Sarah & Bonaparte

Lommel,Limburg, België

Wat een top fotoshoot met onze knapperd en onze kleine meid die zich die dag “prinses op haar witte paard” waande. Haar wens was uitgekomen! Bedankt Hannelore om dit mogelijk te maken. “

Nelle & Rocky

Oostende, West-Vlaanderen, België

” Ik heb erg genoten van de fotoshoot bij Hannelore Gilis Fotografie! Ze had geduld en heeft me goed begeleid doorheen de fotoshoot, ik voelde me echt op m’n gemak. Het was een fantastische ervaring en ook de resultaten zijn prachtig! De foto’s zijn warm en sfeervol en ik kreeg de foto’s ook snel toegestuurd. “

Laura & Prins

Lennik, Vlaams-Brabant, België

” Wat een lieve en geduldige meid! Ik had een fotoshoot met mijn paard bij Hannelore. De resultaten zijn werkelijk prachtig! Maar ook de shoot verliep prachtig. Ze maakt tijd voor je, is niet gehaast. Hannelore is super lief en heel erg geduldig! Ze geeft ook duidelijke instructies wat ik super aangenaam vond! Echt een aanrader! “

Indira & Cita

Kalmthout, Antwerpen, België

” Hele leuke samenwerking en fotoshoot gehad met Hannelore. Super mooi resultaat en tof verjaardagscadeau voor onze dochter! “

Hanne & Chanel

Sint-Niklaas, Oost Vlaanderen, België

” Ondanks het feit dat mijn haflinger het gras wel heel interessant vond en dit mijn eerste ervaring was als model ben ik zeer tevreden met de foto’s! Dit is allemaal te danken aan Hannelore, die geduldig te werk ging en tips gaf waar nodig. De poses waar ik zelf nooit op had kunnen komen zien er super uit en komen romantisch en natuurlijk over. De nabewerking van de foto’s is ook heel mooi gedaan. Een dikke 10/10! “

Laure & Alano

Zandhoven, Antwerpen, België

Benieuwd naar meer ervaringen van klanten? Lees meer reviews op Google.

Zin gekregen in een fotoshoot met je paarden? Boek nu jouw fotoshoot.