Reviewbeleid

Op de website van Hannelore Gilis Fotografie worden verschillende reviews vermeld. De reviews werden geschreven door mensen die een fotoshoot gehad hebben of een workshop gevolgd hebben bij Hannelore Gilis Fotografie.

De reviews komen binnen via een feedbackformulier, Google reviews of Facebook reviews. Deze reviews worden op de website gepubliceerd op basis van recentheid en de waarde van de recensie voor anderen.

Hoe laten klanten hun review achter?

Na een online coaching, meeloopdag of workshop wordt er naar de cursist een feedbackformulier verzonden, alsook een link naar de Facebookpagina en Google pagina met de vraag om een review achter te laten.

Ook bij aflevering van de foto’s na een fotoshoot wordt er naar de klant een link naar de Facebookpagina en Google pagina verstuurd met een verzoek om een review na te laten.

Hierbij wordt er gevraagd naar de ervaring tijdens de fotoshoot of workshop en het gevoel bij het eindresultaat. Op Facebook en Google kunnen klanten hierbij ook een sterrenbeoordeling achterlaten.

Reviews op de website

Niet alle beoordelingen worden weergegeven op de website. De meest relevante beoordelingen worden ook op de website geplaatst. Voor alle beoordelingen kan men de Google Pagina en Facebook pagina bekijken. De reviews worden weergegeven op de relevante pagina’s en worden willekeurig gerangschikt. Op de home pagina en de productpagina’s worden positieve reviews uitgelicht.

Alle reviews die gepubliceerd worden zijn gelijkwaardig, of ze nu positief of negatief zijn. Zo kan de klantenervaring verbeterd worden door eerlijke feedback en kunnen toekomstige klanten alle ervaringen van voormalige klanten lezen. Zo worden zij geholpen om een beslissing te nemen of Hannelore Gilis Fotografie de beste optie is voor hen.

Aanpassen en verwijderen van reviews

De reviews worden nagelezen en worden enkel aangepast om op de website te zetten als deze spelfouten bevat. Deze spelfouten worden aangepast zonder de connotatie van de review aan te passen. Dit is de enige manier waarop reviews aangepast worden.

Reviews kunnen op vraag van de klant die deze review geschreven heeft verwijderd worden. Ook als de persoon die de review schrijft geen klant is geweest bij Hannelore Gilis Fotografie kan de review verwijderd worden. Dit zijn de enige momenten waarop een review verwijderd zal worden.

Scores en sterren

Deze sterren worden niet op de website weergegeven. Er wordt ook geen gemiddelde score van de beoordelingen opgemaakt en geadverteerd op de website.

Beloningen voor reviews

Er worden geen beloningen verbonden aan het schrijven van een review. Zo garanderen we dat klanten een review schrijven omdat ze dit zelf willen, en dat er een eerlijke mening uit voorkomt.

Vermoeden van een valse review

Mocht er een vermoeden zijn dat er een valse review in omgang is, kan dit gemeld worden aan Hannelore Gilis door een mail te sturen naar info@hanneloregilis.com.