Hondenfotografie

Altijd al gedroomd van een fotoshoot met je hond?

Heb je altijd al gedroomd van prachtige foto’s met je hond? Met mijn focus op hondenfotografie help ik je deze droom realiseren.

Door mijn ervaring in de hondenfotografie help ik je steeds om de mooiste einduitkomst te bekomen.

Voor en tijdens de shoot krijg je de beste begeleiding om jezelf en je hond klaar te stomen voor de fotoshoot. Hiervoor hebben we nauw contact zodat we de shoot naar je wensen kunnen inplannen. Zo wordt het een dag om nooit te vergeten met als resultaat prachtige foto’s van je hond.

Attributen voor hondenfotografie kunnen gratis gebruikt worden tijdens de fotoshoot.

” Onlangs met de pupjes een fotoshoot gehad. Hannelore is erg relaxed waardoor je je snel op je gemak voelt en de honden ook! Veel geduld en wij zijn enorm blij met de foto’s! Zeer “natuurlijk” en prachtige kwaliteit! Zeer snel geleverd ook! Enorm blij mee en zodra het mooi weer is ook met de paarden een afspraak maken! “

Puppyfotoshoot België

Cheryl & Puppy’s

Ravels, Antwerpen, België

Waarom bij mij een fotoshoot met je hond boeken?

Tijdens een fotoshoot wordt de prachtige band die je met je hond hebt voor altijd vastgelegd. Het zijn herinneringen die voor altijd bij je blijven.

Een fotoshoot met je hond is een hele ervaring voor jullie allebei. Als hondenfotograaf zorg ik voor een spontane sfeer tijdens de fotoshoot. Er staat geen druk op jou of op je hond. Zo ontstaan er prachtige foto’s die jullie band op de meest natuurlijke wijze vastleggen.

Het eindresultaat zijn foto’s met een warme en romantische sfeer waar de band die je met je trouwe viervoeter hebt op een prachtige manier is vastgelegd.

Mijn doel is om iedereen een leuke ervaring te geven met prachtige herinneringen die voor altijd bij te houden zijn.

Als hondenfotograaf en puppyfotograaf ben ik gespecialiseerd in hondenfotografie en puppyfotografie in België en Nederland.

Bekijk hier mijn volledige portfolio hondenfotografie.

” Alles verliep perfect! Ze is super lief naar de hondjes toe en had heel veel geduld om de perfecte foto’s te bekomen. Alle foto’s die ik van haar kreeg waren 1 voor 1 perfect (moeilijk om te kiezen dus). Ik raad haar dus absoluut aan als fotografe! “

Klaartje, Limit & Malibu

Antwerpen, België

“De shoot verloopt in een zeer rustige sfeer zonder stress of druk op de hondjes. Hannelore is zeer geduldig. Ook een hele leuke herfstlocatie. We zijn zeer tevreden met de foto’s!”

Leen, Liza, Qas & Troy

Boom, Antwerpen, België

Wat krijg je tijdens je hondenfotoshoot?

 • Volledige infogids om voorbereid en zonder stress aan de fotoshoot met je hond te beginnen.
 • Geen tijdsdruk tijdens je hondenfotoshoot. De tijd die bij de pakketten aangegeven staat is een indicatie gebaseerd op eerdere fotoshoots met klanten.
 • Begeleiding tijdens de fotoshoot.
 • Gratis gebruik maken van jurken voor hondenfotografie tijdens de fotoshoot.
 • Binnen de 7 dagen een persoonlijke keuzegalerij. Je kiest alle foto’s zelf.
 • Levering van de gekozen foto’s binnen de 4 weken na je keuze.
 • Alle gekozen foto’s worden digitaal aangeleverd op 2 formaten: een webformaat met klein logo voor gebruik op sociale media en een formaat op hoge resolutie voor privégebruik.

Tarieven hondenfotografie België en Nederland

Say Cheese
189
 • 5 Foto’s digitaal aangeleverd
 • Geen prints of fotoboek
 • Geen tijdsdruk (+- 45 min.)
 • €15 per extra foto
 • Inclusief 2 dieren*
 • Excl. vervoerskosten:€0,30/km **
Picture Perfect
239
 • 10 Foto’s digitaal aangeleverd
 • Prints op formaat 10×15
 • Geen tijdsdruk (+- 90 min.)
 • €15 per extra foto
 • Inclusief 2 dieren*
 • Excl. vervoerskosten:€0,30/km **
Forever Memories
399
 • 22 Foto’s digitaal aangeleverd
 • Premium Fotoboek t.w.v. €60 (Formaat 19×19 of 21×15) ***
 • Geen tijdsdruk (+- 90 min.)
 • €15 per extra foto
 • Inclusief 2 dieren*
 • Excl. vervoerskosten:€0,30/km **

*Dieren van dezelfde eigenaar. Per extra dier wordt een meerprijs van €20 gerekend.

**De eerste 20 km vanuit 2850 Boom, BE zijn inbegrepen.

***Grotere fotoboeken beschikbaar mits meerprijs.

Interesse?
Neem nu contact op

Ook cadeaubonnen voor een hondenfotoshoot zijn beschikbaar. Klik hier voor meer informatie.

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch en stilzwijgend akkoord met de algemene voorwaarden.

Wat anderen zeggen over hun hondenfotoshoot

” Allereerst vind ik Hannelore zeer professioneel! Ze weet telkens leuke houdingen te tonen. Hannelore is zeer vriendelijk, spontaan en stelt je op je gemak, ook heeft ze veel geduld en niets is haar te veel! Enorm goede service, ook een snelle service achteraf! Dezelfde dag van de shoot kon ik de beelden al bekijken, ik heb enkel lof. Dit is zeker en vast voor herhaling vatbaar! “

Kyana & Marcel

Aalst, Oost-Vlaanderen, België

” De fotoshoot was geweldig. Hannelore kon ons allemaal op ons gemak stellen en wist perfect hoe ze onze hond bezig kon houden, zelfs wanneer ze te veel energie had. We hebben ons geamuseerd en zien er dan ook allemaal zeer ontspannen en natuurlijk uit op de foto. De foto’s zelf zijn ook prachtig uitgedraaid. Zowel de actiefoto’s als portretfoto’s zien er goed uit en het licht en de kleuren zijn ook heel mooi. Het papier waar de foto’s op zijn afgedrukt is ook van zeer goede kwaliteit. Het was dus zeker een ervaring die ik zou aanraden! “

Ipsy & gezin

Kalmthout, Antwerpen, België

” 1 woord, WAUW! Hannelore kent haar vak door en door, ze is echt mega geduldig en lief! Geeft de juiste richtlijnen en is super professioneel. Ik raad haar echt aan iedereen aan, dankzij haar heb ik mijn lieve viervoeters voor altijd bij me doormiddel van haar prachtige foto’s. “

Laura, Sedonia & Fox

Liedekerke, Vlaams-Brabant, België

” Een professionele fotoshoot van mij en mijn viervoeters (paard en hond) stond al lang op mijn bucketlist, maar het kwam er maar niet van. Ik had Hannelore al lang op het oog, maar durfde de stap niet te zetten om echt fotografen te contacteren. In februari kreeg ik ineens het impulsieve idee toch wat fotografen te contacteren en Hannelore kwam er met haar stijl voor mij het beste uit. Bij Hannelore kan je terecht voor een vlotte, uitgebreide service zowel voor-tijdens als na de fotoshoot. Ze gaat mee in je idee, geeft tips en heeft het nodige geduld om je dieren vast te leggen op foto… Een echte aanrader! “

Fotoshoot met paard en hond

Jolien, Django & Rambo

Werchter, Vlaams-Brabant, België

” Een paar dagen geleden had ik samen met mijn zoontje, hondje en paardje een fotoshoot met Hannelore. Het was een heel aangename ervaring. Vanaf het begin was het gezellig en spontaan. Ze gaf deze positieve energie dan ook zeker over naar mijn hondje, die was dan ook meteen op haar gemak en luisterde heel goed. De shoot verliep vlot en het leek allemaal vanzelf te gaan. Ik was aangenaam verrast met de mooie foto’s achteraf. Zeker en vast aan te raden om eens een shoot bij te boeken!”

Sabrina & Nissa

Zutendaal, Limburg, België

“Een hele leuke voormiddag doorgebracht met Hannelore. Rust overheerste de settings. Honden waren duidelijk op hun gemak met heel mooie foto’s als resultaat!”

Marc, Merleau & Noega

Puurs, Antwerpen, België

Zin gekregen in een fotoshoot met je honden? Boek nu jouw fotoshoot.