Fotoshoot met Maltipoo puppy

Vandaag laat ik je een kijkje nemen achter de schermen van een fotoshoot met een maltipoo puppy in Deurne, Antwerpen. De puppyfotoshoot ging door in Oktober. De eigenares van Raya wou graag de puppytijd van haar Maltipoo laten vastleggen. Zoals bij elke puppy worden ze snel groot, en dan is het leuk om terug te kijken naar de puppyfoto’s.

Start van de puppyfotoshoot

Raya is een heel sociale Maltipoo puppy. Toen ik aankwam was ze dus meteen geïnteresseerd en vrolijk. Voordat de fotoshoot begon moesten we even wandelen. Tijdens de wandeling konden we al even praten over wat soort foto’s de eigenares graag wou tijdens deze puppyfotoshoot. Ze koos ervoor om zowel portretfoto’s van Raya als ook foto’s van hen samen te maken.

Raya was al snel gewend aan mij en aan de camera. Op deze manier konden we rustig beginnen met de fotoshoot.

Het verloop van de fotoshoot met puppy

Het fotograferen van puppy’s is altijd heel fijn. Ze zijn altijd enorm speels en blij. Dit zorgt altijd voor leuke resultaten. Tijdens een fotoshoot met puppy is het belangrijk om in te schatten wat het beste werkt voor de puppy. Meestal beginnen we hiervoor rustig met portretfoto’s.

Na de gewone portretfoto’s van Raya maakten we ook gebruik van enkele attributen voor hondenfotografie. Dit waren een bakje, alsook een valiesje waar de maltipoo puppy in kon zitten met een dekentje. Dit leverde leuke resultaten op.

Nadien hebben we ook connectiefoto’s gemaakt van de eigenares samen met Raya. Zowel met het kistje als zonder kistje. Zo kregen we een hele variatie in alle foto’s tijdens deze fotoshoot met puppy.

Einde van de fotoshoot

Nadat de fotoshoot ten einde gelopen was bespraken we het verder verloop. Na enkele dagen kreeg de eigenares een keuzegalerij met de foto’s van de puppyfotoshoot. Ze koos de foto’s die ze het leukste vond. En daarbij koos ze ook nog een fotoboek zodat ze altijd van alle foto’s kan genieten.