Blog

Het beste cadeau voor hondeneigenaar

Ben jij op zoek naar het beste cadeau voor een hondeneigenaar? Doe een hondenfotoshoot cadeau voor een leuke gelegenheid. Lees hier meer.

Meeloopdag hondenfotografie Juli 2021

In deze blog lees je meer over de meeloopdag hondenfotografie van Juli. Tijdens deze meeloopdag fotografeerde we 6 toffe modellen.

Het beste cadeau voor paardeneigenaar

Ben jij op zoek naar het beste cadeau voor een paardeneigenaar? Doe een paardenfotoshoot cadeau voor een leuke gelegenheid. Lees hier meer.

Hondenfotografie in Antwerpen met een Shiba Inu in de heide

17 Tips om je voor te bereiden op je hondenfotoshoot

Hoe kan je je het beste voorbereiden op je hondenfotoshoot? Lees in deze blog 17 tips om zonder stress aan je fotoshoot met hond te starten.

Workshop paardenfotografie Juni 2021

In Juni gaf ik een workshop paardenfotografie. Tijdens deze meeloopdag ging de deelnemer mee met een fotoshoot. Lees in deze blog meer over deze avond.

De beste tijd om te gaan fotograferen

Als paardenfotograaf en hondenfotograaf is het soms moeilijk om te kiezen wanneer je gaat fotograferen. Lees snel verder om te weten welke uren het beste zijn voor paardenfotografie en hondenfotografie.

Puppy’s fotograferen

Het fotograferen van puppies kan een uitdaging zijn. Ze zijn speels en luisteren (nog) niet zo goed. Lees snel deze blog om te weten hoe ik aan de slag ga tijdens een puppyshoot.

Meisje met paard in de duinen

Leuke locaties voor een fotoshoot met paarden

Leuke locaties voor paardenfotografie vinden is niet altijd gemakkelijk. Ik geef je hierbij tips om de leukste locaties te vinden. Zo kan je zelf gaan fotograferen en thuis komen met de allermooiste plaatjes.

Fotoreis paarden in Nederland met Emma Emerelle en Mandy Roeting

In deze blog neem ik je mee op de fotoreis paardenfotografie in Nederland. Je komt alles te weten wat we gedaan hebben en je krijgt leuke foto’s te zien. Ben je benieuwd? Lees hier mijn volledig avontuur.

Blog | Hoe het allemaal begon

Hoe ik begon als honden- en paardenfotograaf

Wil je weten hoe ik begonnen ben met fotografie? Heb je zin om mijn allereerste foto’s te zien? En ben je benieuwd naar mijn vooruitgang? Ontdek hier zelf hoe ik mijn passie voor paardenfotografie en hondenfotografie gevonden heb.