Fotoshoot met 2 paarden in Londerzeel

Begin Oktober ging er een fotoshoot door met 2 paarden in Londerzeel. De eigenares had een fotoshoot cadeau gekregen met haar 2 paarden. We zorgden voor een fijne avond op de stal waar de paarden stonden.

Start van de paardenfotoshoot in Londerzeel

Achteraan de stal waar de paarden stonden was een mooi bos en verschillende weides waar de fotoshoot kon doorgaan. We gingen dus even kijken wat de mooiste locatie was om de fotoshoot te laten doorgaan. We vonden een stukje weide met bomen aan de achterkant wat zorgde voor een ideale locatie voor een paardenfotoshoot.

De eigenares wou samen met haar twee paarden op de foto, maar wou ook enkele foto’s met beide paarden apart.

Het verloop van de fotoshoot met twee paarden

De eigenares droeg een jeansbroek en een leuke neutrale trui met streepjes op. Ideaal dus voor een fotoshoot in Oktober.

We begonnen met foto’s waar beide paarden samen met haar op de foto gingen. Hierbij deden we enkele poses waarbij zij in het midden stond, maar ook waarbij beide paarden aan dezelfde kant stonden. Ook deden we wat variatie met close-ups en full-body shots.

Nadien was het de beurt voor beide paarden om even alleen de ster te spelen samen met de eigenares. Hierbij deden we ook wat verschillende poses wat zorgde voor variatie. Haar favorieten waren de foto’s waar ze naar haar paarden keek, maar ook waarbij ze hen een kus gaf op de neus. Het draaide enorm mooi uit.

We hadden nog wat tijd over en er was nog voldoende licht, dus maakten we ook nog een foto van beide paarden samen, zonder de eigenares erbij. Het duurde even, maar toch resulteerde het nog in een prachtig resultaat waar de twee paarden leuk naar de camera keken.

Einde van de fotoshoot met paarden

Na de fotoshoot liet ik de eigenares weten dat ze binnen de 7 dagen haar persoonlijke keuzegalerij zou aankrijgen via email. In de keuzegalerij is er steeds één voorbeeldfoto bewerkt en de andere foto’s zijn onbewerkt zodat ze steeds zelf nog kon kiezen welke foto’s ze graag wou.

De eigenares was enorm blij met de eindresultaten en koos er ook voor om één van de foto’s van haar met haar twee paarden te bestellen op een aluminium plaat voor in haar kamer.

Wil je ook graag een fotoshoot met je paard(en)? Neem nu contact op.

Op mijn Instagram pagina vind je steeds nieuwe foto’s van fotoshoots.