Fotoshoot van tinker en man in Rotselaar

Voor een fotoshoot van een tinker en man ging ik naar Wezemaal, Rotselaar. Het gebeurt niet vaak dat ik een man op de foto zet met zijn paard. En zeker niet zoals deze fotoshoot, want wauw: de band die beide met elkaar hebben was prachtig om te zien en om vast te leggen.

Start van de fotoshoot met tinker

De baas van Vera, de tinker, had vorig jaar voor kerstmis een fotoshoot cadeau gekregen via een cadeaubon. De persoon die de cadeaubon heeft gegeven vond dat beide zo’n speciale band hadden, dat dit echt vastgelegd moest worden op beeld. Dit deed ik natuurlijk met alle plezier.

Ik reed dus naar de plek waar Vera op de weide stond in Rotselaar voor de fotoshoot. De locatie van de weide was prachtig en we hadden een mooi zonnetje dat door de bomen scheen. Dit zorgde voor een enorm mooi, zacht en warm licht.

Het verloop van de paardenfotoshoot

De fotoshoot draaide volledig om de connectie tussen Vera en haar baas. De connectie die zij samen hebben stond hierbij dus centraal.

Eerst liet ik beide hun gewone gang gaan, wat enorm mooi was om te zien. Ik stuurde bij waar nodig, maar zo kregen we toch enorm leuke en spontane resultaten die hun band echt liet zien. Nadien gingen we over naar enkele poses zoals de achteruitkijkpose, het kusje, en nog enkele andere leuke poses.

We hadden ook veel variatie in de foto’s door zowel close-ups als ook full-body shots te maken. Het zorgde dus voor leuke resultaten.

Einde van de fotoshoot met man in Rotselaar

Na de fotoshoot bleven we nog even praten en besprak ik hoe het na de fotoshoot verder liep. Ze zouden hun keuzegalerij krijgen waarbij al één foto bewerkt is als voorbeeld en de rest konden ze zelf kiezen. Dat deden ze ook.

Nadien werden de foto’s bewerkt en afgeleverd. Omdat ze gingen voor het ‘Picture Perfect’ pakket krijgen ze de foto’s zowel digitaal als via de post toegestuurd.

Hij was enorm blij met het eindresultaat en de ervaring tijdens de fotoshoot. Lees zijn review hier:

“Zeer toffe samenwerking, prachtige resultaten! Zeker een aanrader!”

Jimmy & Vera

Wezemaal, Vlaams-Brabant, België

Heb je ook zin gekregen in een fotoshoot me je paard? Neem nu contact op.

Volg mij via mijn  Instagram pagina om steeds nieuwe foto’s te zien.