Blog

Welkom op mijn blog. Alles over paardenfotografie en hondenfotografie kan je hier lezen. Hier verschijnen Verhalen, Tips en Tricks, mijn eigen ervaringen als paardenfotograaf en hondenfotograaf, etc.

Bedrijfsfotoshoot: Paardenmassage

Deze paardenmassage bedrijfsfotoshoot zorgde voor professionele foto’s voor instagram en marketingmateriaal. Het verloop lees je hier.

5 tips voor betere dierenfoto’s

Ben je een dierenfotograaf? Of wil je graag beginnen met fotograferen? Lees dan verder voor 5 tips voor betere dierenfoto’s.

Privé-workshop paardenfotografie

Benieuwd naar het verloop van een privé-workshop paardenfotografie? Lees alles in deze blog over de workshop die doorging in Limburg.

Fotodag Dog’s Dream

Eind Februari ging een fotodag door op de hondenschool Dog’s Dream in Wachtebeke. Lees hier meer over het verloop van de fotoshoots.

Hondenfotoshoot aan zee

Deze zomer ging deze hondenfotoshoot door aan zee in Nederland. Lees meer over deze prachtige avond in deze blog post.

5 tips voor minder stress tijdens

Heb je een fotoshoot op de planning staan en heb je hier wat stress voor? Luister dan naar de nieuwste podcastaflevering voor 5 tips om minder stress te hebben voor je fotoshoot.

Wat moet je paard kunnen?

Vaak wordt er gevraagd wat je paard moet kunnen voor een fotoshoot. Het korte antwoord: niet veel. Toch benieuwd naar meer? Beluister dan nu deze nieuwste podcastaflevering.

Fotoshoot met paarden

Deze fotoshoot met drie paarden ging tijdens de zonsondergang door in Sint-Katelijne Waver. Lees hier meer over hoe deze fotoshoot verliep.

3 tips om efficiënt foto’s te bewerken

Als fotograaf spendeer je veel tijd achter je computer om foto’s te bewerken. In deze aflevering van Praatjes over plaatjes geef ik je graag 3 tips mee om efficiënter je foto’s te bewerken.

Wat moet je hond kunnen?

Een veelgestelde vraag is welke trucjes je hond moet kunnen voor een hondenfotoshoot. Deze vraag beantwoord ik graag voor je in de podcastaflevering van deze week.