Blog

Voorbereiding van je fotoshoot

Benieuwd hoe je je best kan voorbereiden op je fotoshoot? Lees en luister er meer over in de nieuwe blog post en podcast.

Top 5 tips voor beginnende fotografen

Benieuwd naar de top 5 tips voor beginnende fotografen. Kom deze te weten in de nieuwste podcast aflevering van Praatjes over plaatjes.

Zwart-bruine teckel met zonsopgang

De persoonlijkheid van je hond vastleggen

Leg de persoonlijkheid van je hond vast tijdens een fotoshoot. Lees hier met welke tips je best aan de slag kan.

Een dag in mijn leven

In de nieuwste aflevering van Praatjes over plaatjes heb ik het over hoe een dag in mijn leven als fotograaf eruit ziet.

Klantervaring

Deze week in Praatjes over plaatjes hebben we het over het belang van klantervaring als fotograaf. Beluister de podcast nu.

Vriendinnenfotoshoot met paarden

Eind Mei ging deze vriendinnenfotoshoot met paarden door in Lennik. Het was een prachtige zomeravond. Lees meer over het verloop in deze blog.

Je leerproces

In deze aflevering van praatjes over plaatjes hebben we het over je leerproces al fotograaf. Lees er hier meer over of beluister de podcast.

Introductie & mijn reis als fotograaf

De eerste twee afleveringen van de podcast ‘praatjes over plaatjes’ staat nu online. Bekijk en beluister deze nu.

Fotoshoot met Pomsky

Deze fotoshoot met Pomsky ging door op de Kesselse heide. Wil je meer weten over het verloop van een hondenfotoshoot? Lees dan snel verder.

Communiefotoshoot met paard

Begin Mei stond deze communiefotoshoot met paard op de planning in Aartselaar. Lees meer over deze fotoshoot in de blog post.