Hondenfotoshoot Cavalier King Charles

Luna, een cavalier King Charles, kwam samen met haar baasjes naar Boom voor een hondenfotoshoot. De baasjes van Luna hadden deze hondenfotoshoot cadeau gekregen van hun dochters. Luna was echt de ster van de fotoshoot. Lees snel verder hoe dit verliep.

Start van de fotoshoot met Cavalier King Charles

We spraken af aan de parking van het park waar de fotoshoot zou doorgaan. Daar zag ik Luna en haar baasjes aankomen. We maakten kennis en wandelden dan even verder naar de plek waar de hondenfotoshoot zou doorgaan.

We bespraken welke wensen ze hadden voor hun fotoshoot: portretfoto’s, actiefoto’s of connectiefoto’s. Ze vertelden me dat de fotoshoot echt ging om Luna, de Cavalier King Charles.

Het verloop van fotoshoot

We begonnen met enkele portretfoto’s van Luna in verschillende poses. Zowel staand als zittend. Ook namen we enkele foto’s van bovenaf. Aangezien de grond nog wat nat was, ging ze liever niet liggen. Geen probleem dus.

We haalden ook even het houten bakje boven waar ze zowel op als in kon zitten aangezien ze klein was. Wat deed Luna het goed tijdens de fotoshoot. Echt een geboren model.

Na de portretfoto’s was het tijd voor actie. En dat was zeker ook Luna haar favoriete deel. Ze mocht rennen en spelen. Ze kwam als een speer op me afgelopen. Daar zijn enorm leuke foto’s met enkele gekke bekken uitgekomen.

Einde van de fotoshoot met cavalier king charles

Nadat de baasjes de keuze voor de foto’s gemaakt hadden kozen ze er ook voor om een canvas van hun favoriete foto te bestellen om op te hangen. Zo hebben ze een blijvende herinnering in huis aan deze fijne fotoshoot.

Wil je ook een fotoshoot met je trouwe viervoeter? Neem nu contact op.

Volg me zeker op instagram voor meer foto’s van verschillende fotoshoots.