Meeloopdagen en Workshops

Een optie voor iedereen: meeloopdagen & workshops

Altijd al meer willen leren over paardenfotografie en hondenfotografie? Dan is een meeloopdag of workshop geschikt voor jou.

Tijdens je online coaching, meeloopdag of workshop gaan we samen aan de slag om jou fotografie skills en/of nabewerking skills naar een hoger niveau te tillen. Je eindigt de dag met een hele nieuwe kijk op paardenfotografie of hondenfotografie en neemt nieuwe kennis mee naar huis.

Zowel als beginnende of gevorderde fotograaf kan je bij mij terecht voor deze leerrijke meeloopdagen en workshops.

Soms komen er ook groepsworkshops of last -minute meeloopdagen online. Voor meer updates hierover houd je best mijn Instagram-pagina in het oog.

“Weer een super leuke meeloopdag gehad met Hannelore. Met hele leuke modellen. Ik heb van haar weer super veel bijgeleerd. Nogmaals bedankt voor de leuke avond! Zeker een aanrader!”

Romantische paardenfotografie

Nikita

Paardenfotografie, Kalmthout, België

Er zijn 3 verschillende opties. Lees verder voor alle informatie.

Meeloopdagen en workshops

Online coaching: Fotografie, Photoshop, Marketing

Tijdens deze privé-workshop gaan we samen aan de slag met een onderwerp waar jij graag aan wil werken. Dit kan gaan over de theorie van fotograferen, maar ook het bespreken van je gemaakte foto’s kan hier onder vallen. Deze tijd kan ook ingevuld worden door enkele Photoshop technieken te bespreken en toe te passen op een foto naar keuze. Door mijn ervaring als marketeer kan ik je ook ondersteunen met enkele marketingvragen waar je eventueel mee zit.

Bij het inplannen van je online coaching geef je aan waar je tegenaan loopt. Hier help ik je dan graag mee verder. Tijdens de online coaching gaan we samen aan de slag met de door jou opgegeven onderwerpen. Je krijgt dus mijn volle aandacht.

Het precieze verloop van deze geplande tijd hangt af van wat je graag wil bijleren. Het programma wordt dus aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

Wil je graag bijleren en stappen zetten als fotograaf? Boek hier je online coaching sessie.

De online coaching was zeer leerrijk, goed uitgelegd en voor herhaling vatbaar.

Gevlekt paard met herfstkrans tijdens paardenfotoshoot

Louise

Online coaching, Nabewerking

Enkele voorbeelden van een coaching over nabewerking:

Voor

Na

Privé-meeloopdagen paardenfotografie & hondenfotografie

Tijdens deze privé-meeloopdag fotografeer je minimaal één prachtig model op een leuke locatie. Model en locatie kiezen we samen op basis van wat jij vooral wil leren. Tijdens een privé-meeloopdag ben jij de enige klant en krijg je dus mijn volle aandacht.

Op deze dag leer ik je alles over het fotograferen van paarden of honden. Het precieze verloop van de dag hangt af van wat je al kent en wat je wil bijleren.

Lees onder de foto’s verder hoe het programma van je privé-meeloopdag eruitziet.

Het programma ziet er als volgt uit, maar wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen:

  • Kort theoriegedeelte, zodat al je instellingen juist zijn voor wat we in het praktijkgedeelte gaan doen.
  • Het fotograferen van minstens één model waarbij ik je 1 op 1 begeleid. En je me alles kan vragen. Zo krijg je foto’s zoals je ze waarschijnlijk nog nooit hebt genomen.

Het precieze programma en verloop pas ik aan aan jouw kennis en wensen.

Wat anderen zeggen over de meeloopdag:

“De meeloop van Hannelore was een fijne en leerrijke ervaring! Goede organisatie met duidelijke communicatie en leuke extraatjes. Daarbovenop was het model veelzijdig, waardoor we verschillende kanten uit konden met de foto’s. Echt een aanrader.”

Meeloopdag paardenfotografie

Paardenfotografie, Kalmthout, België

“Ik heb mega veel bijgeleerd eerst wist ik nog heel weinig van fotografie en maakte vooral foto’s in de stand automatisch en nu stond ik alleen op stand manueel. Ik heb zeer veel bijgeleerd op korte tijd! “

Privé-meeloopdag hondenfotografie

Hondenfotografie, Bornem, België

“Het was een heel gezellige avond, je hebt dit echt heel goed geregeld! Ik heb dankzij jou weer een nieuwe ervaring op de heide en dat is fijn.”

Workshop paardenfotografie

Paardenfotografie, Kalmthout, België

Complete workshop hondenfotografie & paardenfotografie

Tijdens deze privé-workshop fotografeer je minimaal één prachtig model op een leuke locatie. Model en locatie kiezen we samen op basis van wat jij vooral wil leren. Tijdens een privé-workshop ben jij de enige klant en krijg je dus mijn volle aandacht.

Op deze dag leer ik je alles over het fotograferen van paarden of honden en de nabewerking van je foto’s. Het precieze verloop van de dag hangt af van wat je al kent en wat je wil bijleren.

Lees onder de foto’s verder hoe het programma van je privé-workshop eruitziet.

Het programma ziet er als volgt uit, maar wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen:

  • Kort theoriegedeelte, zodat al je instellingen juist zijn voor wat we in het praktijkgedeelte gaan doen.
  • Het fotograferen van minstens één model waarbij ik je 1 op 1 begeleid. En je me alles kan vragen. Zo krijg je foto’s zoals je ze waarschijnlijk nog nooit hebt genomen.
  • De nabewerking van één of meerdere foto’s. Samen gaan we aan de slag om alle opties in Lightroom en Photoshop te ontdekken.

Het precieze programma en verloop pas ik aan aan jouw kennis en wensen.

Wat anderen zeggen over de workshop:

” Ik vond het een hele fijne dag waar ik veel heb bijgeleerd. Alles werd duidelijk uitgelegd en ondersteund door een PowerPoint. Alles was tot in de puntjes verzorgd en aan alles was gedacht. Ik had nooit verwacht dat ik dit resultaat kon behalen maar dankzij je goede begeleiding is het toch gelukt! “

Workshop paardenfotografie

Paardenfotografie, Brasschaat, België

” Ik heb mij geamuseerd tijdens deze workshop. Hoewel ik al wat kende van de basis van fotografie, heeft Hannelore haar theorie aangepast aan mijn niveau en heb ik toch nog veel kunnen bijleren. Ik vond de persoonlijke aanpak zeer leuk! “

Workshop hondenfotografie

Hondenfotografie, Nijlen, België

” Heel positieve ervaring, het was een leerrijke workshop paardenfotografie. Alles werd mooi en duidelijk uitgelegd door Hannelore. Ook aandacht voor mijn vragen.”

Workshop paardenfotografie

Paardenfotografie, Bornem, België

” De workshop bij Hannelore was absoluut de moeite. Als beginnend fotograaf heb ik heel veel aan de workshop gehad.”

Workshop hondenfotografie

Hondenfotografie, Boom, België

” Ik heb onlangs een workshop paardenfotografie gedaan bij Hannelore. Voornamelijk wou ik meer ervaring opdoen in het fotograferen van paarden en in het nabewerken. Ik ben zelf nog niet zo goed gekend met Photoshop en Lightroom, maar na deze workshop heb ik heel veel tips en tricks mee gekregen om verder mee aan de slag te gaan. Hannelore stond ook zeker open voor vragen die gesteld worden. Ik vond de workshop zeker geslaagd! “

Workshop paardenfotografie

Paardenfotografie, Brasschaat, België

Je foto’s mag je vrij gebruiken voor je portfolio, je website, fotowedstrijden,… Je hebt geen verplichting om foto’s te leveren aan model(len).

Boek hier je privé-meeloopdag of workshop.