Meeloopdagen en Workshops

Een optie voor iedereen: meeloopdagen & workshops

Altijd al meer willen leren over paardenfotografie en hondenfotografie? Dan is een meeloopdag of workshop geschikt voor jou.

Tijdens je meeloopdag of workshop gaan we samen aan de slag om jou fotografie skills en/of nabewerking skills naar een hoger niveau te tillen. Je eindigt de dag met een hele nieuwe kijk op paardenfotografie of hondenfotografie en neemt nieuwe kennis mee naar huis.

Zowel als beginnende of gevorderde fotograaf kan je bij mij terecht voor deze leerrijke meeloopdagen en workshops.

Soms komen er ook groepsworkshops of last -minute meeloopdagen online. Voor meer updates hierover houd je best mijn Instagram-pagina in het oog.

“Weer een super leuke meeloopdag gehad met Hannelore. Met hele leuke modellen. Ik heb van haar weer super veel bijgeleerd. Nogmaals bedankt voor de leuke avond! Zeker een aanrader!”

Nikita

Paardenfotografie, Kalmthout, België

Er zijn 3 verschillende opties. Lees verder voor alle informatie.

Privé-meeloopdag
169
 • 1 op 1
 • 2 uur
 • Samen fotograferen
Focus workshop
169
 • 1 op 1
 • 3 uur
 • Nabewerking
Complete workshop
299
 • 1 op 1
 • 5 uur
 • Theorie en
  Samen fotograferen en Nabewerking
 • Inclusief gratis goodiebag

Privé-meeloopdagen paardenfotografie & hondenfotografie

Tijdens deze privé-meeloopdag fotografeer je minimaal één prachtig model op een leuke locatie. Model en locatie kiezen we samen op basis van wat jij vooral wil leren. Tijdens een privé-meeloopdag ben jij de enige klant en krijg je dus mijn volle aandacht.

Op deze dag leer ik je alles over het fotograferen van paarden of honden. Het precieze verloop van de dag hangt af van wat je al kent en wat je wil bijleren.

Lees onder de foto’s verder hoe het programma van je privé-meeloopdag eruitziet.

Het programma ziet er als volgt uit, maar wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen:

 • Kort theoriegedeelte, zodat al je instellingen juist zijn voor wat we in het praktijkgedeelte gaan doen.
 • Het fotograferen van minstens één model waarbij ik je 1 op 1 begeleid. En je me alles kan vragen. Zo krijg je foto’s zoals je ze waarschijnlijk nog nooit hebt genomen.

Het precieze programma en verloop pas ik aan aan jouw kennis en wensen.

Wat anderen zeggen over de meeloopdag:

“De meeloop van Hannelore was een fijne en leerrijke ervaring! Goede organisatie met duidelijke communicatie en leuke extraatjes. Daarbovenop was het model veelzijdig, waardoor we verschillende kanten uit konden met de foto’s. Echt een aanrader.”

Meeloopdag paardenfotografie

Paardenfotografie, Kalmthout, België

“Ik heb mega veel bijgeleerd eerst wist ik nog heel weinig van fotografie en maakte vooral foto’s in de stand automatisch en nu stond ik alleen op stand manueel. Ik heb zeer veel bijgeleerd op korte tijd! “

Privé-meeloopdag hondenfotografie

Hondenfotografie, Bornem, België

Focus workshop: Nabewerking

Tijdens deze privé-workshop bewerken we samen één of meerdere foto’s. We gaan in op de workflow die ik gebruik bij de meeste van mijn foto’s. Heb je zelf bepaalde problemen waar je tegenaan loopt? Hier help ik je mee verder. Tijdens deze workshop ben jij de enige klant en krijg je dus mijn volle aandacht.

Deze workshop Photoshop kan zowel online verlopen als bij mij thuis.

Op deze dag leer je veel bij over de nabewerking van je foto’s. Het precieze verloop van de dag hangt af van wat je al kent en wat je wil bijleren.

“Het was een heel gezellige avond, je hebt dit echt heel goed geregeld! Ik heb dankzij jou weer een nieuwe ervaring op de heide en dat is fijn.”

Workshop paardenfotografie

Paardenfotografie, Kalmthout, België

Het programma ziet er als volgt uit, maar wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen:

 • Korte introductie tot Lightroom en Photoshop.
 • De nabewerking van één of meerdere foto’s. Samen gaan we aan de slag om alle opties in Lightroom en Photoshop te ontdekken.

Het precieze programma en verloop pas ik aan aan jouw kennis en wensen.

Wil jij leren hoe je dit soort foto’s bewerkt? Boek hier je workshop nabewerking.

Voor

Na

Complete workshop hondenfotografie & paardenfotografie

Tijdens deze privé-workshop fotografeer je minimaal één prachtig model op een leuke locatie. Model en locatie kiezen we samen op basis van wat jij vooral wil leren. Tijdens een privé-workshop ben jij de enige klant en krijg je dus mijn volle aandacht.

Op deze dag leer ik je alles over het fotograferen van paarden of honden en de nabewerking van je foto’s. Het precieze verloop van de dag hangt af van wat je al kent en wat je wil bijleren.

Lees onder de foto’s verder hoe het programma van je privé-workshop eruitziet.

Het programma ziet er als volgt uit, maar wordt aangepast aan jouw persoonlijke wensen:

 • Kort theoriegedeelte, zodat al je instellingen juist zijn voor wat we in het praktijkgedeelte gaan doen.
 • Het fotograferen van minstens één model waarbij ik je 1 op 1 begeleid. En je me alles kan vragen. Zo krijg je foto’s zoals je ze waarschijnlijk nog nooit hebt genomen.
 • De nabewerking van één of meerdere foto’s. Samen gaan we aan de slag om alle opties in Lightroom en Photoshop te ontdekken.

Het precieze programma en verloop pas ik aan aan jouw kennis en wensen.

Wat anderen zeggen over de workshop:

” Ik heb mij geamuseerd tijdens deze workshop. Hoewel ik al wat kende van de basis van fotografie, heeft Hannelore haar theorie aangepast aan mijn niveau en heb ik toch nog veel kunnen bijleren. Ik vond de persoonlijke aanpak zeer leuk! “

Workshop hondenfotografie

Hondenfotografie, Nijlen, België

” Heel positieve ervaring, het was een leerrijke workshop paardenfotografie. Alles werd mooi en duidelijk uitgelegd door Hannelore. Ook aandacht voor mijn vragen.”

Workshop paardenfotografie

Paardenfotografie, Bornem, België

” De workshop bij Hannelore was absoluut de moeite. Als beginnend fotograaf heb ik heel veel aan de workshop gehad.”

Workshop hondenfotografie

Hondenfotografie, Boom, België

” Ik heb onlangs een workshop paardenfotografie gedaan bij Hannelore. Ik wou voornamelijk meer ervaring opdoen in het fotograferen van paarden en in het nabewerken. Ik ben zelf nog niet zo goed gekend met Photoshop en Lightroom, maar na deze workshop heb ik heel veel tips en tricks mee gekregen om verder mee aan de slag te gaan. Hannelore stond ook zeker open voor vragen die gesteld worden. Ik vond de workshop zeker geslaagd! “

Workshop paardenfotografie

Paardenfotografie, Brasschaat, België

Je foto’s mag je vrij gebruiken voor je portfolio, je website, fotowedstrijden,… Je hebt geen verplichting om foto’s te leveren aan model(len).

Boek hier je privé-meeloopdag of workshop.