Zwangerschap fotoshoot met paard

Je zwangerschap is een speciale periode vol liefde. Het is een prachtige en speciale periode in je leven. Voor jezelf, je partner, en ook wel voor je dieren. Die liefde tussen je kindje in je buik en je trouwe viervoeter is prachtig om vast te leggen op foto. Zo heb je altijd een herinnering aan deze prachtige tijd. Lees hier meer over je zwangerschap fotoshoot met je paard.

Wanneer leg je je zwangerschap fotoshoot vast?

In het algemeen geldt dat de beste tijd voor je zwangerschap fotoshoot met paard is tussen de 30 weken en 38 weken van je zwangerschap. Zorg ervoor dat je goed op voorhand boekt zodat je zeker bent dat je goede foto’s hebt als herinnering aan deze periode.

Je kan als zwangere vrouw alleen met je paard op de foto. Maar het is ook mogelijk om je partner of andere familieleden bij de fotoshoot te betrekken.

Wat draag je best voor de fotoshoot?

Het allerbelangrijkste is dat jij je goed voelt in de kleding die je aanhebt op de dag van de fotoshoot. Dit zorgt ervoor dat je nog meer straalt op het eindresultaat. Het moet een fijne ervaring zijn voor jou.

Je kan zelf je kleding kiezen voor de fotoshoot, of een jurk gebruiken uit mijn collectie. De meeste jurken die ik ter beschikking heb kunnen qua maat aangepast worden met lint. Dit zorgt ervoor dat ze vaak gebruikt kunnen worden bij een zwangerschap fotoshoot met paard.

Als je je eigen kleding kiest is het belangrijk om te gaan voor neutrale kleuren. Kies voor effen kleding met weinig tot geen prints. We willen natuurlijk niet dat de kleding de gehele focus is van de fotoshoot.

Gaat je partner of enkele familieleden mee op de foto? Bekijk dan even samen welke kleding jullie dragen zodat deze op elkaar afgestemd zijn.

Accentueer je buik

Tijdens je zwangerschap fotoshoot met paard willen we natuurlijk de aandacht ook naar je zwangere buik leiden. Dit kan alvast door de gekozen kleding. Effen kleuren leiden niet af en zorgen dus voor meer aandacht naar je buik.

Ook kan je tijdens de fotoshoot je handen gebruiken om je buik verder te accentueren. Steeds één van je handen op je buik hebben zorgt ervoor dat de aandacht daar ook naartoe gaat.

Locatie voor je zwangerschap fotoshoot met paard

De locatie van je zwangerschapsfoto’s kan je zelf kiezen. Als je met je paard op stap kan met de trailer is er de mogelijkheid om naar een natuurgebied te gaan. Als dat niet mogelijk is kan de fotoshoot ook steeds doorgaan op de weide of stalling waar je paard staat. Meestal zijn hier ook mooie en fotogenieke locaties te vinden.

Wil jij graag een zwangerschap fotoshoot vastleggen? Neem nu contact op.