Een winter fotoshoot

Het wordt weer kouder en de winter is in het land. Dat betekent kortere dagen, maar ook een mooi moment voor je winter fotoshoot. Wat? Een fotoshoot boeken in de winter? Ja hoor, de winter is een enorm mooi seizoen voor je fotoshoot. In deze blog post leg ik je uit waarom je je fotoshoot kan boeken in de wintermaanden.

Moment van je fotoshoot

De fotoshoot gaat door bij zonsopgang of zonsondergang. In de wintermaanden vallen deze vaak op betere uren dan in de zomermaanden waar je of heel vroeg uit je bed moet komen, of juist laat bezig bent voor je fotoshoot. Dit kan ervoor zorgen dat het beter in je agenda past.

De lage winterzon

Tijdens de wintermaanden zit de zon lager dan in de andere maanden. Aangezien ik meestal fotografeer tegen de zon in zorgt dit voor een mooie gouden sfeer in de foto’s. Zeker leuk dus voor mijn stijl van fotografie.

Maar wat als het bewolkt is?

Ik snap de vraag helemaal aangezien de zon niet iedere dag schijnt. Maar ook bewolking vind ik fantastisch om in te fotograferen. Het zorgt voor ene mooie even belichting . Dit zorgt voor een zacht resultaat zonder harde schaduwen.

Klaar voor je eigen winter fotoshoot?

Je fotoshoot kan enorm mooi zijn en ik help je graag om je ideeën op beeld vast te leggen.

Paardenfotografie met pony en kind
Toypoedel in actie
Baasje met Stafford tijdens hondenfotoshoot

Leg je graag je winter fotoshoot vast? Neem dan nu contact op.

P.S. Volg me op Instagram voor meer ideetjes.