Trucjes voor je hondenfotoshoot

Ik krijg vaak de vraag welke trucjes je hond moet kennen voor je hondenfotoshoot. Het korte antwoord: geen. Maar het lange antwoord kan je beter verder helpen. Lees dus snel verder.

De basis voor je hondenfotoshoot

Voor je hondenfotoshoot moet je hond niet per sé trucjes kunnen. Er staan veel honden zonder ervaring voor mijn lens en er komen steeds enorm fijne resultaten uit.

Toch is het handig dat je hond de basis kent zoals zit en lig. Als je hond ook kan blijven rechtstaan zorgt dit al voor heel veel mogelijkheden en variatie tijdens de fotoshoot.

Andere trucjes voor je hondenfotoshoot

Mocht je hond ook andere trucjes kunnen zorgt dit ervoor dat we ook deze op foto kunnen vastleggen. Leuke opties zijn: Kopje plat, wuiven, high five en pootje. Kan je hond één van deze trucjes, of andere trucjes? Laat het dan zeker op voorhand weten zodat we deze kunnen vastleggen tijdens de fotoshoot.

Ben ik klaar voor een hondenfotoshoot?

Het antwoord hierop is waarschijnlijk: Ja! Je hond kan zeker een fotoshoot doen, ook als hij niet alle ingewikkelde trucjes kent. De meeste foto’s tijdens een fotoshoot worden gemaakt met de basis.

Hopelijk zie ik je snel.

Klaar om te boeken? Neem nu contact op.

Bordercollie tijdens zonsopgang
Hond tijdens zonsondergang tijdens een workshop hondenfotografie

Meer foto’s kan je vinden op mijn Instagram pagina.