Moeder-dochter fotoshoot met dieren

Begin dit jaar kreeg ik de aanvraag voor een moeder-dochter fotoshoot met twee paarden en een hond. Natuurlijk was ik hier meteen enorm enthousiast over. De fotoshoot werd gepland voor begin Juli. We hadden enorm mooi weer. Lees in deze blog meer over deze moeder-dochter fotoshoot.

Begin van de fotoshoot

Ik kwam aan op de weide van de klanten en de paarden stonden klaar voor de fotoshoot. Ik bekeek de locatie even en zocht een plekje waar we de fotoshoot best konden laten doorgaan. Het was een prachtige zonnige avond dus we hadden geluk met het weer.

Het verloop van de moeder-dochter fotoshoot

We begonnen de fotoshoot met foto’s van moeder en dochter samen met de paarden. We deden enkele verschillende poses in normale kledij, waarna ze zich even gingen omkleden. Ze hadden leuke matching roze rokken gekocht voor een foto die ze graag wouden maken. Dit hebben we dan ook gedaan. Het was even moeilijk om iedereen op dezelfde moment goed te laten kijken. Maar dit is uiteindelijk gelukt.

Nadien hebben we nog even foto’s gemaakt van ieder apart met hun paard wat ook zorgde voor leuke resultaten. Hiervoor kleedde de dochter zich ook nog even om. Helemaal op het einde kwam ook de hond er nog even bij voor enkele foto’s samen met de dochter, maar ook voor enkele portretten van de hond apart.

Einde van de fotoshoot

De fotoshoot was heel fijn verlopen en er zaten enorm leuke foto’s bij. Ze kozen de foto’s die ze graag wouden. Aangezien ze kozen voor een forever memories fotoshoot kregen ze nadien ook een fotoboek toegestuurd met de foto’s van de fotoshoot. Zo hebben ze een prachtige herinnering aan deze moeder-dochter fotoshoot.

” De fotoshoot met Hannelore was echt een hele leuke ervaring. Haar warm hart voor dieren en haar onuitputtelijk geduld en kalmte hielp ons om zelf rustig en vol vertrouwen voor de camera te staan. Wij hadden 1 specifieke wens qua foto en ze is erin geslaagd om de perfecte foto te maken. De emotie en magie straalt van de foto af. Een absolute aanrader voor wie graag magische foto’s met paard en hond wil. Dank je Hannelore.”

Evelien, Pia en de bende

Vilvoorde , Vlaams-Brabant, België

Ook graag een moeder-dochter fotoshoot inplannen? Neem dan nu contact op.