Winter Wonder Plaza in Willebroek 2022

Op zaterdag 10 December was het zo ver: de Winter Wonder Plaza van 2022 in Willebroek. Hier stond ik met mijn standje voor paardenfotografie en hondenfotografie.

De Winter Wonder Plaza is het evenement om je kerstinkopen te doen. Je kon er terecht voor vele originele cadeaus voor je geliefden. Ook was er een optreden van dansgroep Soley, en kwam Radio Rivierenland voor een live optreden.

Opzetten van ons standje als paardenfotograaf & hondenfotograaf

Vanaf 10u konden we beginnen aan de opbouw van ons standje over paardenfotografie en hondenfotografie op de Winter Wonder Plaza in Willebroek. We decoreerden onze stand met verschillende fotoproducten. De wanddecoratie en fotoboeken werden opgesteld zodat iedereen er doorheen de dag kon doorbladeren. Aangezien de kerstmarkt in Willebroek volledig in kerstsfeer doorging hebben we onze stand ook versierd met een cadeau, licht-kerstballen en een lichtgevende kerstboom.

Kerstmarkt in Willebroek

Van 13u tot 18u ging de kerstmarkt dan ook door in Willebroek. Doorheen de dag kwamen er vele geïnteresseerden langs bij onze stand om meer te weten te komen over paardenfotoshoots en hondenfotoshoots. Iedereen kon door de fotoboeken bladeren en kijken naar de wanddecoratie. Er lagen overal flyers en visitekaartjes die ook meegenomen konden worden.

Cadeaubon als kerstcadeau

Geïnteresseerden konden natuurlijk ook een cadeaubon voor een fotoshoot kopen om tijdens de feestdagen cadeau te doen aan vrienden of familie. Een cadeaubon voor een fotoshoot is een super origineel cadeau. Je geeft een dierenvriend een blijvende herinnering met een cadeaubon. Een cadeaubon voor een fotoshoot is dus het ideale kerstcadeau.

Andere leuke kerstcadeaus

Natuurlijk waren er ook vele andere standjes aanwezig op de kerstmarkt. Zo kon je genieten van lekkernijen, van gepersonaliseerde cadeaus op hout, maar ook van juwelen en keramiek.

Kerstcadeaus in Willebroek

Zo zie je dus dat de Winter Wonder Plaza in Willebroek de plaats is voor originele en leuke kerstcadeaus.

Was jij er dit jaar niet bij om je kerstcadeau te kopen? Maar ben je wel nog op zoek naar een origineel cadeau voor kerst? Geef een cadeaubon voor een fotoshoot cadeau.

Ik wens je alvast fijne feestdagen en leuke momenten met je geliefden.