Fotoshoot met jaarling Nederland

Eind Juli ging ik naar Nederland voor een paardenfotoshoot met een Haflinger jaarling. De fotoshoot ging door in een natuurgebied net aan de stal waar de jaarling op de weide stond. Lees snel verder om meer te weten over deze fotoshoot.

Start van de paardenfotoshoot met jaarling

We spraken af op de stal waar de jaarling op de weide stond. De eigenares had ook iemand anders van de stal gevraagd die mee kwam met haar paard tijdens de fotoshoot omdat haar jaarling daardoor rustiger en meer op haar gemak was. Het is belangrijk dat je je paard goed genoeg kent om te weten of dit zou kunnen helpen of niet. Maar bij haar was dit dus zeker een goede keuze.

We moesten ongeveer 10 minuten wandelen naar de plek waar de fotoshoot zou doorgaan. Dit was een natuurgebied dat gelegen was naast de stal. Het was dus echt een prachtige locatie, en we hadden ook een heel mooi gouden uurtje.

De eigenares wou voornamelijk enkele foto’s van zichzelf samen met de jaarling merrie, maar ook enkele portretfoto’s van haar Haflinger alleen.

Het verloop van de fotoshoot

We begonnen met de foto’s van de eigenares samen met haar paard. Hiervoor kozen we om verschillende poses uit te proberen. Natuurlijk is niet elke pose geschikt voor elk paard, en zeker met een jaarling kan dit soms wat moeilijker zijn. Hier hielden we dus zeker rekening mee. Maar de jaarling merrie deed het super goed. Dat zorgde natuurlijk voor heel veel verschillende en leuke resultaten.

Nadat we connectiefoto’s hadden gemaakt gingen we over naar enkele portretfoto’s van het paard alleen.

Einde van de paardenfotoshoot

Na de fotoshoot wandelden we terug naar de stalling en legde ik uit hoe het contact verder zou verlopen en wat ze kon verwachten.

Nadat ze de foto’s kozen werden deze professioneel nabewerkt en doorgestuurd naar haar. Aangezien ze gekozen had voor een ‘Picture Perfect’ fotoshoot kreeg ze nadien ook nog een fotopakketje in de post met de afdrukken van de gekozen foto’s op 10×15.

Ook zin gekregen in een fotoshoot met je paard? Neem nu contact op.

Op mijn Instagram pagina kan je steeds meer foto’s vinden van verschillende fotoshoots.

“Super lieve meid met veel geduld! Mijn jaarling merrie heeft soms niet veel geduld, maar dankzij Hannelore ging de shoot fantastisch! En ik ben verliefd op iedere foto die ze gemaakt heeft. Ik zou haar zo weer boeken voor een shoot!”

Fotoshoot met paardenfotograaf van meisje met haflinger in Nederland

Saranda & Aira

Nispen, Noord-Brabant, Nederland