Paardenfotoshoot in Lierde

De eerste week van Augustus reed ik naar Lierde voor een fotoshoot met twee paarden en de eigenares in Lierde. Deze paardenfotoshoot ging door in de avond tijdens het gouden uurtje op de weide waar de paarden stonden. We hadden prachtig licht en een leuke locatie wat resulteerde in mooie foto’s. Lees snel verder om meer te weten over deze paardenfotoshoot in Lierde.

Start van de paardenfotoshoot in Lierde

De fotoshoot ging door op de weide waar beide paarden stonden. De eigenares was in het begin even zenuwachtig of de locatie wel mooi zou zijn op foto en hoe de fotoshoot zou verlopen. Ik verzekerde haar dat de locatie perfect was. De zon kwam prachtig door de bomen, wat ideaal is op dat moment van de dag. Zo kon ze zich snel ontspannen en genieten van deze fijne ervaring met haar paarden.

Het verloop van de fotoshoot

Voor de fotoshoot had de eigenares me ook gevraagd wat ze best zou dragen. Ze vond het enorm moeilijk om te kiezen. Dus kozen we ervoor om enkele foto’s te maken in casual kledij en nadien een kledingwissel te doen. Hiervoor gebruikte ze een jurk uit mijn collectie.

We maakten voornamelijk foto’s van de eigenares met beide paarden samen, maar wisselden ook even af voor enkele foto’s met beide paarden apart.

Op het einde van de fotoshoot was er ook nog tijd om een foto te maken van de beide paarden samen, zonder de eigenares. Hierbij legde ik een heel mooi en spontaan moment vast waardoor de eigenares heel enthousiast was.

Einde van de paardenfotoshoot

Na de fotoshoot liet ik weten dat ze binnen de 7 dagen haar persoonlijke keuzegalerij zou aankrijgen via email. In de keuzegalerij is er één voorbeeldfoto bewerkt. De andere foto’s zijn onbewerkt zodat je steeds zelf kan kiezen welke foto’s je graag wil.

Ze was super tevreden met het eindresultaat en de ervaring tijdens de fotoshoot. Lees haar review hier:

“Super goede ervaring gehad met Hannelore! Ze deed me direct om mijn gemak voelen, nam haar tijd en wist precies hoe ze het moest aanpakken! Het was een fantastische ervaring en er zijn fantastisch mooie foto’s uitgekomen. Echt een aanrader!

Mare, Gaucho & Regi

Lierde, Oost-Vlaanderen, België

Wil je ook graag een fotoshoot met je paard(en)? Neem nu contact op.

Op mijn Instagram pagina vind je steeds nieuwe foto’s van fotoshoots.