Shiba Inu fotoshoot

Op het einde van de zomer had ik nog een hondenfotoshoot op de planning staan met een Shiba Inu. De eigenares had een cadeaubon gekregen voor een fotoshoot. Toen ze deze cadeaubon kreeg voor haar verjaardag plande ze al snel haar fotoshoot in met haar Shiba Inu. Meer weten over deze fotoshoot? Lees hier verder.

Start van de fotoshoot

De fotoshoot ging door op een locatie die ik vaak aanraad in Bornem. We spraken af aan de parking en wandelden samen even naar de locatie waar de fotoshoot zou doorgaan. Zo konden we elkaar al even beter leren kennen en praten. En kon het model, een Shiba Inu, haar energie ook nog even kwijt.

Ook werden de wensen besproken van de soort foto’s. Ze wou graag verschillende soorten foto’s: portretfoto’s, connectiefoto’s en actiefoto’s.

Het verloop van de fotoshoot

Toen we aankwamen op de locatie zagen we dat er nog een beetje heide in bloei stond. We begonnen de fotoshoot dus op deze plek en gingen op een lege plek staan met wat heide op de voorgrond om enkele foto’s te maken. Door op een lege plek te staan met heide op de voorgrond geeft dit de illusie dat je echt in de heide staat, terwijl dat niet het geval was.

Nadien gingen we ook wat verder en maakten we enkele foto’s op een padje. Het gebruik maken van een mooi pad tijdens een fotoshoot kan diepte creëren in de fotoshoot en het oog leiden.

Op dit padje maakten we dan ook enkele actiefoto’s van de hond. De Shiba Inu kon helemaal niet los. Dus voor de actiefoto’s gebruikten we een lang touw om aan de fotografieleiband te hangen. De eigenares liep dan mee langs de zijkant met de hond. Hierdoor was het toch nog mogelijk om actiefoto’s te maken.

Einde van de fotoshoot met Shiba Inu

Na de fotoshoot met de Shiba Inu legde ik uit wat de eigenares nu kon verwachten.

  • De keuzegalerij wordt steeds binnen 7 dagen na de fotoshoot verstuurd. Deze heeft 1 bewerkte foto als voorbeeld, en de andere foto’s onbewerkt zodat je zelf kan kiezen welke de leukste zijn.
  • Na de keuze worden de gekozen foto’s binnen de 4 weken afgewerkt en in twee formaten doorgestuurd: een formaat voor sociale media met logo en een formaat voor privégebruik zonder logo.

De eigenares van de Shiba Inu was enorm blij met het eindresultaat. Wil jij ook iemand blij maken met een cadeaubon? Neem nu contact op.

Meer foto’s kan je bekijken op mijn Instagram pagina.