Een dag in mijn leven – Praatjes over plaatjes #5

In deze aflevering van de Praatjes over plaatjes podcast neem ik je graag mee in een dag in mijn leven als paardenfotograaf en hondenfotograaf.

Mijn dagen zien er steeds anders uit en bestaan uit verschillende taken, waaronder:

  • Administratie
  • Beantwoorden mails
  • Fotoshoots
  • Bewerking van foto’s
  • Marketing

De planning is altijd anders afhankelijk of dat er een fotoshoot op de planning staat, en of deze doorgaat met zonsopgang of zonsondergang. En als het weer ineens tegenslaat dan ziet de dag er last-minute ineens helemaal anders uit. Flexibel zijn is dus de boodschap.

Kom meer te weten door naar de podcast te luisteren. Dit kan hieronder, via YouTube, Spotify of Apple podcast.

P.S. Ook schreef ik deze gedetailleerde post over een dag in mijn leven als paardenfotograaf en hondenfotograaf