Paardenfotoshoot in Nederland

In september ging ik naar Nederland om een paardenfotoshoot te fotograferen. Het ging om een fotoshoot met mama, dochter en nichtjes samen met hun twee pony’s. Dit was echt een supertoffe fotoshoot om te mogen doen als paardenfotograaf. Lees snel verder om meer te weten te komen over deze paardenfotoshoot in Nederland.

Start van de fotoshoot

Aangekomen op de locatie in Nederland stonden de meisjes al klaar met de pony’s. We wandelden nog even samen verder naar een leuke brug.

Tijdens de wandeling kon ik dus al even polsen wat ze graag allemaal wouden doen tijdens hun paardenfotoshoot.

Het verloop van de paardenfotoshoot in Nederland

We startten aan een kleine brug. Hiebij mochten de drie nichten/zussen allemaal apart op de foto. Eerst met de ene pony en nadien met het andere. Zo had iedereen al enkele verschillende foto’s met beide pony’s.

Nadien kwam naast het bruggetje een prachtige zonsondergang tot stand waarbij we enkele dromerige en romantische foto’s maakten van moeder en dochter met de shetlandpony.

Als laatste maakten we ook nog enkele foto’s van elke meisje met de twee pony’s. Alsook van de drie meisjes samen met beide pony’s.

Dit zorgde voor een grote variatie foto’s tijdens deze leuke paardenfotoshoot.

Einde van de paardenfotoshoot

De paardenfotoshoot sloot iedereen af vol enthousiasme en spanning om de foto’s te bekijken.

Gelukkig voor hen kregen ze de volgende dag de keuzegalerij al in de mailbox. Hier konden ze de foto’s kiezen die ze graag wouden. Naast de afdrukken van 10×15 die standaard in het pakket zitten kozen ze ook een fotoboek. Ze maakten de keuze voor een fotoboek van 21×15 met 20 foto’s. Een leuke herinnering dus aan een fijne avond.

Heb je na het lezen van deze blog ook zin gekregen in een paardenfotoshoot? Neem nu contact op.

Voor het bekijken van meer foto’ s kan je steeds terecht op mijn Instagram pagina.

Fotoshoot met Hannelore gedaan! Wat hebben wij genoten! En we genieten nog steeds van de gemaakte foto’s! Hannelore is geduldig,vriendelijk,behulpzaam in de fotoshoot. Staat open voor zelf inbrengen ideeën. Neemt echt de tijd voor je. Ze is snel met reageren op mails. Wie nog twijfelt over een fotoshoot stop daarmee en mail Hannelore!

Marieke & Familie

Oude-Tonge, Zuid-Holland, Nederland