Kleding voor je fotoshoot

Vraag je je af wat je best aandoet voor je paardenfotoshoot of hondenfotoshoot? In deze blog geef ik je advies over de beste kleuren en kleding voor je fotoshoot die je kan dragen tijdens je fotosessie.

Eerst en vooral is het belangrijk om kleding te dragen waar je je zelf goed en comfortabel in voelt.

Voor de foto’s is het belangrijk om kledij te dragen met een rustig kleurenpalet. Hierbij is aan te raden om geen drukke prints of felle kleuren te dragen. Dit kan afleiden op de foto’s. Een neutraal kleurenpalet met natuurlijke tinten is steeds aan te raden. Denk hierbij aan wit, beige, bruin of zwart.

Hond op de heide met eigenaar
Winterse foto appaloosa

Ook kan je ervoor kiezen om één van mijn jurken te dragen. Deze kan je gratis gebruiken tijdens je fotoshoot bij mij. Er zijn verschillende jurken in vele kleuren en maten beschikbaar waaruit je kan kiezen. Via deze link kan je de verschillende opties bekijken. Ook als fotograaf of model kan je deze huren voor een andere gelegenheid. Neem hiervoor even contact op voor meer informatie.

Romantische paardenfotografie

Door gebruik te maken van jurken creëer je snel een romantische en sprookjesachtige sfeer. Natuurlijk kan je ook een casual outfit dragen op je fotoshoot. En de combinatie van beide is ook mogelijk. Hierbij starten we met een casual outfit en gaan we nadien over naar een jurk. Dit zorgt voor meer variatie in de foto’s. Er zijn dus verschillende mogelijkheden voor de kleding voor je fotoshoot.

Zin gekregen in een fotoshoot? Neem contact op voor meer informatie.