Lentefeest fotoshoot met paard in Leuven

Midden Mei stond er een fotoshoot op de planning met paard voor een lentefeest. Ik reed in de avond naar Leuven om lentefeest foto’s met paard te maken tijdens het gouden uurtje. We wandelden naar twee verschillende locaties die beide leuke resultaten opleverden. Lees in deze blog post hoe de lentefeest fotoshoot met paard verliep.

Start van de lentefeest fotoshoot

Ik kwam aan op de boerderij waar het paard stond waarmee de fotoshoot doorging. Mila, het meisje dat haar lentefeest deed, mocht een paard lenen voor de fotoshoot van de collega van haar mama. We zaten ook in een heel mooie en gevarieerde omgeving in het groen.

We wandelden dus even naar de locatie die zij het mooiste vonden. Hier stonden enkele mooie gele bloemen met daarachter een prachtige bomenrij. Ideaal dus voor de fotoshoot.

Tijdens de wandeling kon ik even polsen wat ze graag zouden hebben van foto’s voor het lentefeest. Ze vertrouwden er op dat ik leuke poses zou weten, dus zo gezegd, zo gedaan. Het ging dus echt om connectiefoto’s tussen paard en mens om mooie lentefeest foto’s te bekomen.

Het verloop van de lentefeest fotoshoot met paard

De fotoshoot begon op de eerste locatie tussen de prachtige gele bloemen. Door de bomenrij hierachter kwam de zon enorm mooi achter de modellen. We hadden prachtig weer en dus ook een hele mooie zon op de foto’s.

We deden verschillende poses die de connectie lieten zien tussen paard en mens. Met de hulp van de eigenares van het paard konden we enorm veel doen wat zorgde voor leuke resultaten.

Na lang fotograferen op de eerste locatie besloten we ook nog even naar een andere locatie te wandelen. Dit was een meer open veld, alsook wat maïs. Dit zorgde voor helemaal andere resultaten dan op de eerste locatie.

Einde van de paardenfotoshoot

We wandelden terug naar de boerderij en tijdens de wandeling liet ik weten hoe het verder ging verlopen. Binnen de 7 dagen kregen ze de keuzegalerij en dan werden de gekozen foto’s nabewerkt.

Ze kregen de keuzegalerij al sneller aan en konden meteen de foto’s samen kiezen. Ze kozen ervoor om enkele foto’s bij te bestellen, en bestelden ook een prachtige canvas van 40cmx60cm.

Wil jij ook graag foto’s voor je lentefeest met een paard? Neem nu contact op.

Voor het bekijken van meer foto’ s kan je steeds terecht op mijn Instagram pagina.

” Het was een prachtige ervaring voor mijn dochter om met Hannelore een shoot met paard te doen. Hele vlotte, sympathieke jongedame en bovenal wondermooie foto’s die we voor altijd zullen koesteren. Hannelore heeft ook veel feeling met paarden. De romantische sfeer in de foto’s is exact wat we wilden. Snelle service wat betreft afwerken van de foto’s. Wij raden haar absoluut aan. Topper! “

Mila & Vic

Leuven, Vlaams-Brabant, België