Labradors fotoshoot Antwerpen

Begin November ging ik naar Antwerpen voor een hondenfotoshoot met drie labradors: een oudere bruine labrador, een zwarte labrador, en een puppy. De fotoshoot had dus veel variatie door de foto’s van de honden apart, maar ook samen. Het licht was ook prachtig tijdens de fotoshoot wat zorgde voor enorm leuke foto’s. En we maakten ook van de gelegenheid gebruik om kerstfoto’s te maken. Meer over deze labrador fotoshoot in Antwerpen lees je in deze blog.

Begin van de fotoshoot

We spraken af op de parking van de locatie waar de fotoshoot met de labradors zou doorgaan. Het was nog wel even wandelen met de eigenares van de honden, de schoonmoeder van de eigenares en de drie labradors. We leerden elkaar wat kennen en bespraken de verwachtingen van de fotoshoot.

Zo wist ik wat we konden doen en hoe we de fotoshoot zouden aanpakken om zoveel mogelijk verschillende foto’s te hebben. Het ging zowel om de foto’s van de honden samen, de honden met de schoonmoeder, de honden apart en enkele kerstfoto’s.

Tijdens het gesprek leerde ik ook dat de oudste labrador niet meer zo goed te been was en wat gezondheidsproblemen had. Eigenlijk was het dus ook een klein beetje een afscheidsfotoshoot.

Het verloop van de fotoshoot met labradors

We begonnen met foto’s van alle honden apart zowel zittend als liggend afhankelijk wat het beste ging voor de honden. Nadien maakten we foto’s van alle honden samen, en ook samen met de schoonmoeder. Het was een enorm leuke setting en de honden deden enorm goed hun best.

Hierna hadden de labradors even nood aan wat ontspanning dus gingen we over naar actiefoto’s waarbij ze wat konden rondlopen en hun energie kwijt konden. Dat zorgde voor enorm leuke variatie in de foto’s.

De eigenares van de honden had ook een kerstsetting bij, dus die hebben we opgezet en dan hebben we nog enkele foto’s genomen. Ook hier van alle honden samen, en van de honden apart. Zo konden de foto’s nog gebruikt worden voor het kerstkaartje.

Hierna gingen we ook nog even met de honden naar een vijver waar ze gezellig in het water konden spelen en rondlopen. Dat zorgde nog voor enorm leuke en spontane foto’s.

Mevrouw met 3 labradors
Labrador puppy aan het lopen

Einde van de hondenfotoshoot

Na de fotoshoot werd de keuzegalerij dezelfde dag nog verstuurd naar de eigenares. Ze was enorm blij met de gemaakte foto’s en vond het moeilijk om een keuze te maken.

Enkele dagen later kreeg ik spijtig genoeg het nieuws dat ze afscheid hebben moeten nemen van hun oudste labrador, Luna. Hierdoor was het enorm moeilijk om de foto’s te bekijken en te kiezen. Ze kozen alvast enkele kerstfoto’s zodat ze die nog konden gebruiken, maar namen nog net wat langer de tijd om de andere foto’s te kiezen.

In hun gekozen fotoshoot pakket zat ook een fotoboek zodat ze nog een tastbare herinnering hebben aan de fotoshoot.

Wil jij ook graag je hondenfotoshoot vastleggen? Neem nu contact op.

P.s. Wil je meer foto’s zien? Volg me dan zeker op instagram.