Hondenfotoshoot in Balen

De laatste dag van Augustus reisde ik naar Balen voor een hondenfotoshoot. De hond, Balou, kon niet lang in de auto zitten omdat hij autoziek werd. Daarom ging ik met alle plezier naar Balen voor de hondenfotoshoot van Balou.

Start van de fotoshoot in Balen

Aangezien Balou de keeshond snel autoziek wordt ging ik naar Balen voor de fotoshoot. De fotoshoot ging door in domein Keiheuvel in Balen. Dit was een locatie waar ik eerder in het jaar ook al eens was geweest voor een hondenfotoshoot. Hierdoor wist ik ook waar de leukste plekjes voor een hondenfotoshoot te vinden waren.

Voor de fotoshoot wou de eigenares voornamelijk foto’s van Balou alleen. Zowel portretfoto’s als actiefoto’s stonden op haar wensenlijstje. Maar toch wou ze ook graag enkele foto’s van zichzelf met Balou om de connectie tussen hen vast te leggen. Dat deed ik graag voor haar.

Het verloop van de hondenfotoshoot

We wandelden naar de locatie en zagen meteen verschillende opties. Er was heide, maar ook enkele groene planten, en een zandvlakte. Dit zorgde ervoor dat we heel veel variatie konden krijgen in de gemaakte foto’s.

We begonnen met portretfoto’s van Balou op de zandvlakte met wat droge planten en gingen nadien verder naar de heide. In de heide maakten we ook enkele connectiefoto’s die de vriendschap lieten zien tussen Balou en zijn eigenares.

De eigenares wou ook gebruik maken van enkele attributen voor een hondenfotoshoot. Zowel het bakje als het valiesje wou ze graag gebruiken. Dit deden we dan op een neutrale locatie zodat de focus echt op de hond en de attributen lag.

Als laatste maakten we nog enkele actiefoto’s. En WAUW, Balou heeft echt talent voor actiefoto’s. Hij gaf zich helemaal en vond het fantastisch. Wat ook resulteerde in geweldige resultaten.

Einde van de fotoshoot

Na de fotoshoot bekeek de eigenares de verschillende fotoproducten waar ik voorbeelden van bij had. Ze vond het heel leuk en wou na haar keuze van de foto’s zeker een foto als wanddecoratie laten afwerken.

Ook zin gekregen in een hondenfotoshoot? Neem nu contact op.

Meer foto’s kan je bekijken op mijn Instagram pagina.