Border collie fotoshoot in Boom

Happy de border collie kwam samen met zijn baasje naar Boom voor een hondenfotoshoot. Happy was net 2 jaar geworden en kwam langs voor een verjaardagsfotoshoot. Happy was echter wel enorm zenuwachtig aangezien hij nog nooit op deze locatie geweest was. Ook was hij door de coronaperiode niet vaak in contact gekomen met andere honden, waardoor de geluiden van andere honden en enkele passerende honden zijn aandacht afleidden.

Start van de fotoshoot met border collie

Ik sprak af met de eigenares van Happy op de parking aan het park. Ze had ook haar vader mee om te komen helpen tijdens de fotoshoot. Nadat we kennis hadden gemaakt zijn we samen naar de locatie gewandeld waar de fotoshoot zou doorgaan.

Happy, de border collie, had wat stress van in de auto te zitten en om ineens op een andere locatie te zijn. Even wandelen deed hem goed.

Tijdens het wandelen bespraken we ook wat de eigenares graag wou. Eerst wou ze graag enkele foto’s met een ballon voor Happy zijn verjaardag. En nadien zou de focus uitgaan naar enkele foto’s van Happy alleen.

Het verloop van de border collie fotoshoot

Zoals besproken begonnen we met enkele verjaardag foto’s van de hond. Happy deed het super goed, en het licht was ook prachtig. Het was enorm mooi met de gouden ballon en het gouden licht. De hele setting paste enorm mooi samen.

Nadat we deze foto’s hadden gemaakt gingen we aan de slag met enkele portretfoto’s van Happy. Hiervoor kozen we enkele verschillende poses. Voornamelijk rond staan en zitten, aangezien hij niet graag ging liggen. We gebruikten ook een houten bakje waar hij op kon gaan staan. Dit zorgde toch nog voor wat variatie.

Aangezien Happy niet helemaal op zijn gemak was kozen we ervoor om enkele korte pauzes in te lassen. Hierna konden we nog enkele portretfoto’s maken, en wou de eigenares toch ook nog een foto samen met Happy. Hier zorgden we dus ook voor. Er kwamen leuke resultaten uit.

Einde van de honden fotoshoot

Dezelfde dag kreeg de eigenares haar keuzegalerij al toegestuurd, en ze koos haar foto’s ook meteen. Ze was enorm blij met de resultaten.

“Ik ben super blij met de foto’s. Het resultaat is perfect. Bedankt voor deze mooie fotohoot.”

Jennyfer & Happy

Boom, Antwerpen, België

Wil je ook een verjaardagsfotoshoot voor je hond inplannen? Neem nu contact op.

Volg me zeker op instagram voor meer hondenfoto’s.