Fotoshoot met paard in Lommel

Begin September reed ik naar Lommel voor een fotoshoot met een meisje en haar paard. De fotoshoot ging door in de Lommelse Sahara. De klant die de fotoshoot boekte had toestemming gekregen van de gemeente om de fotoshoot op deze prachtige locatie te laten doorgaan. De fotoshoot met paard ging door tijdens het gouden uurtje dus we hadden prachtig licht. De combinatie van het mooie licht en de prachtige locatie zorgde voor mooie resultaten. Lees in dit artikel verder hoe de paardenfotoshoot verliep.

Start van de fotoshoot in Lommel

We spraken af op de parking. Ik zag meteen de trailer staan. Ik hielp even met het paard van de trailer te halen, het kleed aan te doen en het fotohalster aan te doen. Nadat dit gebeurd was wandelden we samen naar de plek van de fotoshoot. Tijdens de wandeling spraken we wat over Bonaparte, het paard. Maar ook over de soort foto’s die de eigenares graag zou hebben. Ze wou voornamelijk foto’s van hen twee samen, maar ook enkele foto van Bonaparte alleen.

Het verloop van de fotoshoot met paard

Tijdens de fotoshoot droeg de eigenares een prachtige bordeaux jurk. Haar paard was een beetje zenuwachtig, dus we pakten het rustig aan.

We begonnen de fotoshoot met enkele connectiefoto’s op de zandvlakte. Verder naar de avond toe gingen we naar het water waar we zowel foto’s maakten van beide samen, alsook van het paard alleen.

Er was een prachtige zonsondergang die zorgde voor een mooie gouden gloed in de foto’s.

Einde van de paardenfotoshoot

Na de fotoshoot werd de keuzegalerij verstuurd. Ze koos al snel haar favoriete foto’s. Deze werden professioneel nabewerkt en naar haar gestuurd. Zowel digitaal als via de post aangezien er in haar pakket prints van 10×15 zaten.

Ze was enorm blij met de foto’s van de paardenfotoshoot. Lees haar review hier:

“Hannelore is super om mee te werken. De communicatie is open en ik kon met al mijn vragen en verzoeken bij haar terecht. Ondanks dat Bonaparte het tijdens de shoot soms wat spannend vond, heeft Hannelore de mooiste momenten kunnen vastleggen. In haar foto’s zie je dat ze goed is in wat ze doet en vooral dat ze weet wat ze moet doen om de band tussen mens en paard zo mooi mogelijk vast te leggen. Omdat het mijn eerste shoot was, wist ik nog niet goed hoe te poseren, maar ook hier kon ze ons super begeleiden. Zeker een aanrader!”

Sarah & Bonaparte

Lommel,Limburg, België

Wil je ook graag een fotoshoot met je paard tijdens het gouden uurtje? Neem nu contact op.

Op mijn Instagram pagina vind je nieuwe foto’s van fotoshoots.