Fotoshoot met paarden en koppel

In het begin van Juli stond er een fotoshoot gepland met twee paarden en een koppel in Rumst. De fotoshoot ging door op de weide waar de paarden stonden. Het was een mooie groene omgeving en het was prachtig weer. We kregen dus een mooi gouden uurtje voor de foto’s. In deze blog lees je meer over het verloop van deze fotoshoot met paarden in Rumst.

Start van de fotoshoot met paarden

De fotoshoot ging door op de weide waar de paarden gestald stonden. Dus reed ik tot op de locatie waar ik de eigenares van de paarden zag. Het was een mooie weide waar ook enkele bomen rond stonden. Dit was dus een mooie locatie om de fotoshoot te laten doorgaan.

Voordat we echt begonnen met de fotoshoot spraken we even over de beide paarden. De eigenares had beide paarden gered uit een slechte situatie. De verhalen waren echt bewonderenswaardig.

We bespraken ook welke soort foto’s ze graag zou hebben. Het ging voornamelijk om enkele foto’s van haar met beide paarden, alsook foto’s samen met haar vriend en de paarden. Verder wou ze ook nog enkele portretfoto’s en actiefoto’s van de paarden alleen.

Het verloop van de fotoshoot

Aangezien ze graag verschillende soorten poses wou op de foto begonnen we eerst met de foto’s van haar en haar vriend met de beide paarden. Hierbij kozen we voor enkele foto’s waarbij ze recht stonden, maar ook geknield zaten aangezien de pony kleiner was. Dit zorgde voor een mooi geheel als eindresultaat.

Na de koppelfoto’s met paarden gingen we verder met enkele foto’s van de eigenares met de paarden. Als ook de foto’s van de paarden in portret samen.

Aangezien we op de weide waren konden de paarden vrij rondlopen voor de actiefoto’s. Ze waren beide enorm enthousiast wat resulteerde in leuke en spontane actiefoto’s van de paarden.

Na de fotoshoot met paarden en koppel

Na de fotoshoot praatten we nog even en legde ik uit hoe het hierna verder zou verlopen. Ik had ook de verschillende voorbeelden mee van de fotoproducten. Het koppel nam even de tijd om de verschillende producten te bekijken. Ze vonden de hardschuimplaat enorm mooi, en zouden even wachten op de resultaten om te beslissen.

Nadat ze de keuzegalerij gekregen hadden en de foto’s gekozen hadden kozen ze ervoor om van een foto van hen met vier een hardschuimplaat te laten maken van 40×60.

Wil jij ook graag foto’s met je paard(en)? Neem nu contact op.

Voor het bekijken van meer foto’ s kan je steeds terecht op mijn Instagram pagina.