Fotodag Dog’s Dream

Eind Februari ging ik naar de hondenschool ‘Dog’s  Dream’ in Wachtebeke voor een fotodag. Tijdens deze dag nam ik 4000 foto’s. Benieuwd hoe deze fotodag verliep? Lees dan snel verder in deze blog post.

Foto’s voor Dog’s Dream

We begonnen de dag met het maken van foto’s voor Dog’s Dream. Het was dus een commerciële fotoshoot om de resultaten nadien te gebruiken voor hun marketingmateriaal, op de website, etc.

Hiervoor hadden ze enkele honden geregeld die voor de lens kwamen staan. Zo konden we verschillende honden in beeld brengen in verschillende situaties. Zo is er veel variatie in de foto’s en worden alle mogelijkheden op de locatie uitgelicht.

Minishoots

De rest van de dag stonden er nog 14 andere honden voor mijn lens tijdens de minishoots. Aangezien de weersvoorspelling niet optimaal was hebben we in de binnenruimte een fotostudio opgezet. Zo kon iedereen kiezen om binnen op de foto te gaan en/of buiten (wanneer het droog was). Dit zorgde voor hele leuke resultaten met veel variatie.

Elke minishoot tijdens deze fotodag duurde ongeveer 20 minuten. Tijdens deze tijd konden we verschillende foto’s maken met verschillende poses. Het was super fijn!

Na de fotodag bij Dog’s Dream

Na de fotodag kwam ik moe, maar voldaan thuis met ongeveer 4000 foto’s, en dus nog heel wat selectiewerk. Daar ging ik de volgende dag meteen mee aan de slag zodat de keuzegalerij verstuurd kon worden. Ik kijk alvast uit naar de volgende editie!

Zelf zin gekregen in een fotoshoot? Of wil jij ook graag een fotodag organiseren op je locatie? Neem dan zeker contact op voor de mogelijkheden.