Hondenfotoshoot aan zee in Nederland

Tijdens de zomermaanden reed ik naar Nederland voor een hondenfotoshoot aan zee. De fotoshoot was een cadeau voor de ouders, maar er werden ook enkele familiefoto’s genomen. Het was een prachtige avond. Benieuwd naar het verloop van deze fotoshoot? Lees snel verder.

Begin van de hondenfotoshoot

We hadden voor deze hondenfotoshoot aan zee afgesproken aan een parking aan het strand in Nederland. Hier ontmoetten we elkaar en bespraken we wat we graag wouden doen. Op de locatie waar we afspraken was het strand eerder van stenen, terwijl iets verder een zandstrand was. We beslisten om eerst enkele foto’s te maken waar we nu waren, en nadien even met de auto verder te rijden naar het zandstrand.

Ook bespraken we welke soort foto’s ze graag wouden. Ze beslisten om enkele foto’s van de hond alleen te hebben, van hen samen met de hond, van de kleindochter met de hond, en van hen allemaal samen met de hond.

Verloop van de hondenfotoshoot aan zee

De fotoshoot verliep enorm goed. We begonnen met de foto’s van de hond alleen, en gingen dan over naar de foto’s van hen samen met de hond en de kleindochter. Dit zorgde voor enorm leuke beelden. We namen enkele pauzes, en reden nadien door naar de volgende locatie.

Hier kregen we echt een enorm mooie zon tijdens het gouden uur wat zorgde voor hele leuke resultaten. Op deze locatie focusten we voornamelijk op de foto’s van hen samen. Op het einde maakten we ook enkele actiefoto’s van de hond alleen, en van de hond en kleindochter samen.

Het was een prachtige avond met enorm mooi licht, en ze deden het allemaal fantastisch.

Na de fotoshoot

Na deze hondenfotoshoot aan zee kregen ze de volgende dag de keuzegalerij doorgestuurd. Hier hebben ze de keuze uit kunnen maken. Deze keuze werd binnen de 4 weken digitaal afgeleverd. Ook kregen ze een fotopakketje toegestuurd met de foto’s aangezien ze kozen voor een Picture Perfect fotoshoot.

Wil jij ook graag je hondenfotoshoot vastleggen in België of Nederland? Neem nu contact op.