Communiefotoshoot met paard

De eerste week van Mei ging de communiefotoshoot met paard van Elise door in Aartselaar. Aangezien Elise zelf geen paard heeft, maar wel graag paarden foto’s wou voor haar communie, stelde ik voor om de fotoshoot te doen met mijn paard, Wintou. Dit werd zo gepland. Wil je weten hoe het verliep? Lees het hier.

Voor de fotoshoot

Voor de fotoshoot had ik al contact gehad met de ouders van Elise. Zo wist ik dat het ging om communie foto’s van Elise met een paard. Toen we elkaar ontmoetten op stal konden we even praten en dan beginnen aan de fotoshoot.

De communiefotoshoot met paard

Elise en Wintou leerden elkaar wat beter kennen en we begonnen aan de fotoshoot. Het weer was de laatste dagen al wat wisselvallig geweest, maar voor deze avond gaven ze droog.

Elise had een prachtig wit kleedje aan voor de fotoshoot. We begonnen met enkele verschillende poses waarbij ze contact zocht met Wintou, en ook al eens een kus gaf. Zo konden ze elkaar wat gewoon worden.

In het midden van de fotoshoot begon het even zacht te regenen. We besloten even te schuilen in de stal en hiervan gebruik te maken om van outfit te wisselen. Iets later was het weer opgeklaard en konden we in de nieuwe outfit weer beginnen. We deden nog enkele poses, en nadien wou Elise ook graag enkele foto’s op Wintou. Aangezien alles er goed uitzag hebben we dat ook gedaan. Elise was echt enorm gelukkig en blij.

Na de fotoshoot

De volgende dag verstuurde ik de keuzegalerij zodat ze hun favoriete foto’s konden kiezen. Ik kreeg ook een leuk berichtje dat Elise het enorm fijn vond en ze het spijtig vond dat ze gisterenavond na de fotoshoot alweer naar huis moest. Heel leuk om dat te horen. Het was dus zeker een geslaagde communiefotoshoot met paard.