Fotoshoot met Pomsky

De eigenares van Storm kreeg een fotoshoot cadeau met haar Pomsky. Deze fotoshoot ging eind Mei door op de Kesselse heide. Lees hier meer over deze fotoshoot met Pomsky.

Voor de fotoshoot

We spraken af op de parking aan de Kesselse heide. Vanaf hier wandelden we even samen naar de locatie voor de fotoshoot. Zo konden we al wat bespreken wat de verwachtingen waren van de fotoshoot en wat voor foto’s de eigenares graag wou.

Ze wou een combinatie van portretfoto’s, connectiefoto’s en actiefoto’s. Dus daar gingen we ook voor.

Verloop van de fotoshoot met Pomsky

Tijdens de fotoshoot gingen we naar twee locaties op de Kesselse heide die net wat van elkaar verschilden. We begonnen met portretfoto’s van Storm, de Pomsky. Zowel zittend als liggend stond Storm prachtig te poseren voor de camera.

Nadien ging ook de eigenares mee op de foto. Hier deden we ook enkele verschillende poses. Aangezien ze Storm kan oppakken deden we ook enkele staande foto’s. Nadien deden we ook wat foto’s van hen samen op de grond / op een kistje.

We eindigden met enkele actiefoto’s op de open vlakte. Storm was enorm snel, maar daar zijn ook leuke beelden uit gekomen.

Na de fotoshoot

De keuzegalerij werd binnen de 7 dagen verstuurd zodat de eigenares de foto’s kon kiezen die ze graag wou van Storm, de Pomsky. Aangezien ze koos voor een Picture Perfect fotoshoot kreeg ze nadien de foto’s ook op formaat van 10×15 thuis geleverd.

Heb je ook zin in een fotoshoot met je hond? Neem dan contact op.