Communiefoto’s met paard in Oostende

Midden April reed ik naar Oostende voor een communie fotoshoot met paard. Nelle mocht samen op de foto met haar tinker Rocky. Wat een prachtige combinatie waren zij samen. Dit zorgde natuurlijk voor mooie resultaten om te gebruiken als communiefoto’s. Wil je weten hoe een communie fotoshoot in elkaar zit? Lees dan snel verder.

Start van de fotoshoot

Toen ik aankwam op de afgesproken locatie stond Rocky de tinker helemaal proper klaar. Hij was gewassen en zag dus mooi wit. We hadden prachtig weer. Nelle deed nog even haar prinsessenkleed aan en dan konden we vertrekken. We moesten nog 5 minuten wandelen naar het bos achter de stal waar de fotoshoot zou doorgaan.

Tijdens die korte wandeling kon ik al even praten met Nelle, en de oma van Nelle die erbij was. Zo leerde ik hen en Rocky al even beter kennen. Op die manier wist ik ook al meteen wat de verwachtingen waren en welke foto’s ze graag hadden.

Lees onder de foto’s verder hoe de fotoshoot zelf verliep.

Het maken van de communiefoto’s

Aangekomen in het bos deed ik het fotohalster aan bij Rocky. Dit is een halster dat nadien weggewerkt kan worden in de nabewerking. Hierdoor lijkt het dus op het eindresultaat dat het paard los staat. Hierbij legde ik ook even uit aan Nelle hoe ze het halstertouwtje het beste kon vasthouden voor het mooiste resultaat.

Dan begonnen we met de fotoshoot. We hadden een prachtig plekje gevonden. Ik stuurde wat aan voor leuke poses. We probeerden een variatie aan verschillende poses om zo een leuke keuze te hebben voor de communiefoto’s.

Nadien wou Nelle ook graag enkele foto’s op Rocky, als een echte Prinses. Dat deden we dan ook.  Dit zorgde voor een grote variatie foto’s tijdens deze leuke communie fotoshoot met paard.

Einde van de paardenfotoshoot

Na de fotoshoot was iedereen natuurlijk enorm benieuwd naar de resultaten.

De volgende middag kregen ze de keuzegalerij al toegestuurd. Zo konden ze met zen allen de communiefoto’s kiezen die ze graag wouden hebben.

Aangezien ze de keuze hadden gemaakt voor het ‘Forever Memories’ pakket zat er ook een fotoboek bij met alle communiefoto’s. Een prachtige herinnering dus aan dit moment.

Wil jij ook graag communiefoto’s met een paard? Neem nu contact op.

Voor het bekijken van meer foto’ s kan je steeds terecht op mijn Instagram pagina.

Wat een top fotoshoot met onze knapperd en onze kleine meid die zich die dag “prinses op haar witte paard” waande. Haar wens was uitgekomen! Bedankt Hannelore om dit mogelijk te maken. “

Nelle & Rockt

Oostende, West-Vlaanderen, België