Communie fotoshoot met paard

Doet je zoon of dochter zijn of haar communie of lentefeest? En is hij of zij een grote dierenvriend? Dan kan het fijn zijn om de foto’s te laten maken met paard en/of hond tijdens een communie fotoshoot. Lees snel verder voor meer informatie.

Paard bij een communie fotoshoot

Heb je zelf een paard of kan je het paard van de manege gebruiken? Dat is super. Dan kan de fotoshoot voor de communie gewoon doorgaan bij jullie op locatie. Het is niet per sé nodig om je paard te vervoeren met de trailer. Als dat kan is dat natuurlijk fijn. Maar als dat niet mogelijk is zoeken we gewoon een prachtige plek bij jullie op stal of in de buurt.

Heb je zelf geen paard ter beschikking voor de fotoshoot? Het is ook mogelijk om de fotoshoot te doen met mijn paard. Hij heeft al enkele keren model gestaan. Hieronder vind je enkele communiefoto’s die genomen zijn met mijn paard.

Er zijn wel enkele zaken die belangrijk zijn als je de fotoshoot wil laten doorgaan met een onbekend paard voor je zoon of dochter. Een basiskennis van paarden is een pluspunt. Het is belangrijk dat je zoon of dochter niet bang is van paarden en rustig is als hij of zij in de buurt komt.

Vastleggen van je communie fotoshoot

De communie fotoshoot met paard zal steeds buiten doorgaan. Aangezien we in België en Nederland vaak met regen te maken hebben, spreken we voor communiefoto’s al meteen 2 data af. Als het op de eerst afgesproken dag slecht weer is, verplaatsen we naar de reservedatum.

Hierdoor is het ook belangrijk om je communie fotoshoot of lentefeest fotoshoot op tijd vast te leggen. De meeste mensen plannen hun fotoshoot in rond maart of april. Als de communie of het lentefeest pas later in het jaar doorgaat kan dit ook nog in mei of op een ander moment. Belangrijk hierbij is dat de levertijd van de foto’s kan oplopen tot 4 weken.

De communie fotoshoot gaat normaal door tegen de avond zodat we het mooie licht hebben tijdens het gouden uurtje.

Wil jij graag communiefoto’s of lentefeest foto’s met paard? Neem nu contact op om je fotoshoot vast te leggen.

Wat vonden anderen van hun communie fotoshoot?

Het was een prachtige ervaring voor mijn dochter om met Hannelore een shoot met paard te doen. Hele vlotte, sympathieke jongedame en bovenal wondermooie foto’s die we voor altijd zullen koesteren. Hannelore heeft ook veel feeling met paarden. De romantische sfeer in de foto’s is exact wat we wilden. Snelle service wat betreft afwerken van de foto’s. Wij raden haar absoluut aan. Topper!

Mila & Vic

Leuven, Vlaams-Brabant, België

Wat een top fotoshoot met onze knapperd en onze kleine meid die zich die dag “prinses op haar witte paard” waande. Haar wens was uitgekomen! Bedankt Hannelore om dit mogelijk te maken. “

Nelle & Rockt

Oostende, West-Vlaanderen, België