Berner Sennenhonden fotoshoot

Voor de fotoshoot

Deze fotoshoot met twee berner sennenhonden ging door op een door de klant gekozen locatie. Hierdoor ging ik op tijd naar de locatie om al eens even rond te kijken en op zoek te gaan naar de ideale plek voor de fotoshoot. Deze vond ik ook.

Op de parking wachtte ik de klanten op om dan samen naar de locatie te gaan. De fotoshoot ging om twee berner sennenhonden, waarvan één jonge puppy. We wandelden samen naar de locatie waarbij we bespraken wat de verwachtingen waren van de fotoshoot.

De fotoshoot met twee berner sennenhonden

We begonnen met foto’s van beide honden alleen onder een mooie treurwilg. Het licht was enorm mooi. Dit zorgde voor een enorm mooie sfeer in de foto’s. Beide honden deden het enorm goed apart. Ze waren energiek en wouden niet steeds stilzitten, maar toch deden ze het super goed.

Tegen het einde van de fotoshoot gingen we met de berner sennenhonden wat dichter bij het water. Daar ging de zon net mooi onder. Hier namen we ook enkele foto’s van beide honden apart. Nadien maakten we ook enkele foto’s van de honden samen. Hiervoor was inzet nodig van alle aanwezigen, maar het eindresultaat was het zeker waard.

Na de fotoshoot wandelden we samen terug naar de parking. De klant had interesse in wanddecoratie dus liet ik de opties zien.

Na de fotoshoot

De klant kreeg de dag nadien de keuzegalerij doorgestuurd zodat de foto’s gekozen werden. Het was echt enorm fijn dat ze zo blij was met de foto’s.

Ook koos ze ervoor om 3 foto’s te laten drukken als wanddecoratie op aluminium. Het eindresultaat is heel mooi geworden.

Wil jij ook graag een fotoshoot met je honden? Neem dan zeker contact op.

” Een fotoshoot met Hannelore is een superfijne ervaring! De communicatie is zeer duidelijk en open. Ze werkt erg professioneel. Geen enkele pose was haar te lastig, zelfs niet in het natte gras. Wij deden een fotoshoot met een “zelfstandige” hond en een puppie: niet simpel maar toch heeft ze vele mooie momenten kunnen vastleggen. Hierbij werd ze extra geholpen door haar mama en mijn dochter, waarvoor dank allebei! Dit wordt een mooie herinnering! En wie weet, als mijn pupje groot is, volgt er nog een fotoshoot want dit is zeker voor herhaling vatbaar!”

Els, Donna & Basiel

Willebroek, Antwerpen, België