Derde paardenfotoshoot Stekene

Midden Mei stond er een enorm leuke paardenfotoshoot op de planning in Stekene.

De derde fotoshoot: Moeder & Jaarling

Drie jaar geleden ging ik voor de eerste keer langs bij de eigenares van Bieliena om foto’s te maken. Op dat moment was Bieliena, een prachtig bruin paard, zwanger. Een jaar later kwam ik terug voor de veulenfotoshoot van Bieliena, de mama, en Requerdo, de zoon. Dit jaar ging ik nog eens langs. Requerdo was enorm gegroeid en is een prachtige, stoere jongen geworden.

Jaarling fotoshoot

Als jaarling was Requerdo enorm actief en had hij niet altijd zin om stil te staan. Maar hij deed het super goed tijdens de fotoshoot zelf. Hij en zijn baasje stonden leuk op de foto en deden enkele verschillende poses.

De eigenares had online ook een foto gezien voor een poort en vroeg of we dit konden proberen. En dat kon zeker. De resultaten zijn enorm leuk geworden.

Paardenfotoshoot

Nadien stond ook de fotoshoot met Bieliena op de planning. Ze deed het voorbeeldig als model. Te begrijpen wel na de ervaringen van de vorige keer. Ze deed het super: mooi kijken, oortjes naar voren en connectie zoeken met de eigenares. Er zaten dus enorm leuke resultaten bij.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot kreeg de eigenares snel de keuzegalerij toegestuurd via mail en maakte ze ook snel haar keuze. Ze kreeg de bewerkte foto’s enkele weken later via mail, en nadien ook de afdrukken van 10×15 die bij haar gekozen pakket zaten.

” Dit was de 3de keer dat ik met mijn paarden ons op de foto hebben laten zetten bij Hannelore en wat een plaatjes hebben we weer gekregen! Tijdens de fotoshoot zelf neemt Hannelore haar tijd, zeker als je een jaarling even stil moet laten staan. Maar dankzij Hannelore haar geduld en rust hadden we toch weer super mooie foto’s. Dankje wel! “

Lauren, Requerdo & Bieliena

Stekene, Oost-Vlaanderen, België