Kunstenaarsmarkt 2023

Ook dit jaar was ik weer van de partij op de kunstenaarsmarkt in Boom met mijn standje over paardenfotografie en hondenfotografie.

Begin van de dag

Om 8u in de ochtend konden we binnen rijden om onze stand op te zetten. We stonden op het grasveld tussen verschillende andere standjes. We begonnen met het opzetten van onze tent. Nadien stond het aankleden van onze stand met de banners en fotoproducten op de planning. Zo stond alles klaar voor een leuke dag op de kunstenaarsmarkt in de Schorre, Boom.

Verloop van de kunstenaarsmarkt

Doorheen de dag konden voorbijgangers aan de stand terecht om te bladeren door de fotoboeken, om te kijken naar de wanddecoratie en om informatie te verkrijgen over fotoshoots (en workshops). Ook dit jaar was er weer veel interesse wat enorm fijn was.

Zo waren er voorbijgangers die graag een fotoshoot wouden plannen met hun trouwe viervoeter(s). Alsook mensen die het een origineel cadeau vonden voor vrienden of familie. Voor ieder wat wils.

Einde van de dag

Het was een fantastische dag met mooi weer en veel fijne mensen en gesprekken. Na de fijne dag kwam de afbraak van de stand. Alles weer opruimen, en de auto in. Misschien tot volgend jaar!