Zwangerschapsfotoshoot met dieren

Midden Juni ging ik naar Kruibeke voor een zwangerschapsfotoshoot met dieren. De zwangerschapsfotoshoot ging door op een mooie zomeravond. Het was al wat afgekoeld en de lucht was prachtig. Dit zorgde dus voor een leuke zwangerschapsfotoshoot met twee paarden en een hond. Lees er meer over in dit artikel.

Begin van de fotoshoot

De paarden van de klanten stonden aan huis dus gingen we naar de weide voor de fotoshoot. De zwangerschapsfotoshoot ging door met een shetlandpony, een paard en een labrador puppy. Voor we begonnen met de fotoshoot vertelden ze me wat ze graag wouden:

  • Foto’s van de twee paarden
  • Foto’s met hen beiden en de twee paarden
  • Foto’s met hen beiden, de twee paarden en de hond
  • Foto’s met hen beiden en de hond
  • Foto’s van haar met haar paard
  • Foto’s van haar met de hond

Het verloop van de fotoshoot

We begonnen de fotoshoot met enkele foto’s van de twee paarden samen. Ze waren vooral erg geïnteresseerd in het gras, maar gelukkig konden we ze leuk laten kijken door wat trucjes uit de kast te halen.

Nadien gingen we aan de slag met de foto’s van hen beiden met de twee paarden. We deden enkele verschillende poses voor wat meer variatie in de foto’s. Hier kwam nadien ook de hond nog bij. Dit was wat moeilijker aangezien de hond wat bang is van de paarden. Maar uiteindelijk zaten er wel leuke resultaten bij.

Hierna maakten we foto’s van het koppel samen met de hond, en ook van de vrouw met haar hond. De zon ging op dit moment prachtig onder wat zorgde voor een mooie en warme sfeer in de foto’s.

We eindigden deze zwangerschapsfotoshoot nog met enkele foto’s van haar met haar paard. We deden nog enkele verschillende poses.

Nadien wandelden we terug en bespraken we het verdere verloop na de fotoshoot.

Einde van de fotoshoot

Het koppel kreeg de keuzegalerij van de zwangerschapsfotoshoot snel toegestuurd zodat ze een keuze konden maken. Nadien werden de foto’s voor hen bewerkt en digitaal verstuurd. Ook kregen ze een pakketje toegestuurd met afdrukken van 10×15 aangezien ze kozen voor een picture perfect fotoshoot.

Wil jij ook je zwangerschapsfotoshoot inplannen met je dieren? Neem nu contact op.