Vriendinnenfotoshoot met paarden

Eind Mei ging ik naar Lennik voor een vriendinnenfotoshoot met twee vriendinnen en hun paarden. Het was een prachtige zonnige dag voor deze paardenfotoshoot. Lees meer over het verloop in deze blog.

Voor de fotoshoot

We spraken af op een locatie in de buurt van waar de paarden gestald stonden. Het was een mooie plek met veel gras en wat andere planten. Op de achtergrond hadden we enkele leuke bomen waar het licht mooi doorheen kwam.

Aangezien beide vriendinnen graag een kleed wouden dragen tijdens de fotoshoot was het toen ook het moment om zich om te kleden en te fotohalsters aan te doen. Dan gingen we aan de slag.

Het verloop van de vriendinnenfotoshoot met paarden

Beide vriendinnen wouden zowel samen op de foto als apart met hun paarden. We begonnen met enkele foto’s samen. Daarna konden ze beide apart met hun paarden op de foto. En we eindigden ook met enkele foto’s van hen samen toen het licht net wat anders was.

We deden verschillende poses met beide paarden zowel apart als samen. Ook kozen we voor twee achtergronden die een beetje van elkaar verschilden. Dit zorgde voor meer variatie tijdens de fotoshoot.

Het was een enorm fijne avond met mooi licht. Bekijk hier enkele foto’s:

Meer foto’s kan je terugvinden op mijn instagram pagina.

Einde van de fotoshoot

Na de fotoshoot kregen ze een keuzegalerij en kozen ze beiden de foto’s die ze graag wouden hebben. Deze werden bewerkt en afgeleverd. Aangezien ze kozen voor een picture perfect pakket kregen ze de foto’s zowel digitaal als opgestuurd op afdrukken van 10×15.

Wil jij ook graag een fotoshoot inplannen met je vriendinnen en dieren? Neem dan nu contact op.