Paardenfotoshoot in Bornem

Op een prachtige zomeravond eind Juni ging deze paardenfotoshoot door in Bornem. Aangezien het meisje het paard huurt tijdens het jaar en het paard tijdens de zomermaanden weer naar de stal moet was dit een leuke ervaring voor hen samen voordat ze twee maanden apart waren. Lees hier meer over hoe de fotoshoot verliep.

Begin van de paardenfotoshoot

We spraken af in Bornem voor deze fotoshoot. We moesten nog even samen wandelen naar de locatie waardoor we even met elkaar konden praten. Zo kwam ik erachter dat ze dit paard huurt en dat het de laatste weken samen zijn voor de zomermaanden.  Ook bespraken we wat voor foto’s ze graag wou.

Het verloop van de paardenfotoshoot in Bornem

We begonnen de paardenfotoshoot met foto’s van hen samen. Hierbij droeg ze haar gekozen kleding aangezien ze graag eerst foto’s wou van hoe ze normaal is. We deden verschillende poses tijdens de fotoshoot. Ook hadden we wat variatie door zowel full-body shots alsook close-ups te maken.

Nadien koos ze ervoor om ook nog enkele foto’s te maken met een roze jurk die ze gekozen had uit mijn collectie. Zo had ze ook enkele foto’s die een meer ‘prinsessen’ gehalte hadden. Hierbij zorgden we ook voor wat meer variatie in de foto’s.

Op het einde namen we ook nog enkele foto’s van het paard alleen. De zon ging bijna onder dus dit zorgde hier ook voor enorm mooi licht.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot kregen ze de keuzegalerij toegestuurd waaruit ze de foto’s kozen. Deze werden professioneel bewerkt en nadien naar hen doorgestuurd. Aangezien ze een picture perfect pakket kozen kregen ze de foto’s ook thuis toegestuurd op formaat van 10×15.

Wil jij ook graag je paardenfotoshoot inplannen? Neem nu contact op.