Hondenfotoshoot in Brasschaat

Voor deze hondenfotoshoot ging ik naar Brasschaat. Een prachtige locatie waar ik al meerdere keren ben gegaan voor paardenfotografie en hondenfotografie. Deze avond zette ik Rebel op de foto, een 1-jarige mini labradoodle.

Voor de hondenfotoshoot

De eigenares van Rebel had van haar collega’s een cadeaubon gekregen voor een hondenfotoshoot en een fotoboek. Ze nam contact met me op om de fotoshoot in te plannen en liet weten dat ze voornamelijk foto’s wou van haar hond alleen, maar ook enkele met haar erbij.

De hondenfotoshoot in Brasschaat

Op de dag zelf spraken we met zonsondergang af in Brasschaat. We wandelden nog even naar de locatie. Ondertussen leerde ik haar en Rebel wat beter kennen. Het was bewolkt, maar we kregen tijdens de fotoshoot toch nog een mooi zonnetje.

We begonnen met enkele foto’s van Rebel alleen. Rebel kende niet veel commando’s, zeker niet op afstand. Dus de meeste foto’s van Rebel hebben we spontaan genomen, of al zittend. Hier zaten al leuke resultaten in aangezien we wat hebben afgewisseld tussen full-body shots en close-ups.

In de tweede helft van de fotoshoot maakten we enkele foto’s van de eigenares samen met Rebel. Hierbij zag je echt de band die ze samen hebben. Super mooi om dit te mogen vastleggen.

We eindigden de fotoshoot hierna aangezien we zagen dat het voor Rebel genoeg was geweest en ze moe werd. We hadden al voldoende foto’s en er zaten veel leuke plaatjes tussen dus dat was helemaal oké. Het is altijd belangrijk om te kijken en luisteren naar de signalen die de hond ons geeft.

Na de fotoshoot

De eigenares maakte haar keuze uit de persoonlijke keuzegalerij die ze toegestuurd kreeg. Hierna werd ook het fotoboek opgemaakt en naar haar verstuurd. Ze was enorm blij met deze tastbare herinnering die ze voor altijd kan bekijken.

Wil je ook graag je hondenfotoshoot vastleggen? Neem dan nu contact op!