Honden- en Kattenfotoshoot

Deze honden- en kattenfotoshoot ging door in Kasterlee, provincie Antwerpen. Het was een mooie zomeravond en de baasjes hadden een fotoshoot geboekt van hen samen met hun trouwe viervoeters. Er waren twee honden en een kat. Benieuwd naar hoe deze fotoshoot verlopen is? Dat lees je hier.

Begin van de honden- en kattenfotoshoot

We ontmoetten elkaar op de afgesproken locatie waar we even kennis maakten. De eigenaars hadden hun beide honden bij: een husky en een franse bulldog, maar ook hun kat. Het doel van de fotoshoot was om enkele foto’s te hebben van de dieren apart, maar vooral ook van hen samen met de dieren, en idealiter ook een foto waar ze alle vijf op stonden. Het was geen gemakkelijke opdracht, maar ik kan je al vertellen dat het gelukt is.

Verloop van de fotoshoot

De locatie had zowel een bos als een heide wat zorgde voor enkele mogelijkheden voor de foto’s. We begonnen in het bos waar we enkele foto’s maakten van de honden apart, en de honden met de eigenaars. Hierna gingen we op zoek naar een boomstam voor enkele foto’s van de kat. Deze deed het ook enorm goed.

Nadien verplaatsten we ons naar de heide waar we foto’s maakten van de dieren apart, zowel met als zonder eigenaars, en ook de gezinsfoto met hen alle vijf. Ze hadden twee mensen bij die konden helpen met het trekken van de aandacht van de dieren. Dat was zeker nodig voor deze gezinsfoto. Maar het is gelukt en ze waren er enorm tevreden mee.

Einde van de honden- en kattenfotoshoot

Na de fotoshoot kregen ze de keuzegalerij toegestuurd waar ze de keuze konden maken voor hun favoriete foto’s. Aangezien ze het Forever Memories pakket kozen kregen ze nadien ook een fotoboek toegestuurd.

” Hannelore is super lief, meedenkend en heel geduldig! We hadden fotoshoot met onze honden en kat en die laatste was niet de makkelijkste maar het resultaat is gewoonweg prachtig! Wij komen zeker nog een keer terug! “

Youtha

Kasterlee, Antwerpen, België

Neem contact op om je eigen fotoshoot in te plannen.