Fotoshoot met paarden in Sint-Katelijne Waver

Op een prachtige zonnige avond ging ik naar Sint-Katelijne Waver voor een fotoshoot met drie paarden. De eigenares wou graag eens enkele mooie foto’s van zichzelf en haar drie paarden apart. Hier gingen we dan ook mee aan de slag. Benieuwd naar het resultaat?

De fotoshoot met drie paarden

De paarden stonden op een grote weide in Sint-Katelijne Waver met een prachtige boomgrens op de achtergrond waar de zon doorscheen. Dit was dus een ideale locatie voor een paardenfotoshoot.

De eigenares wou graag één mooie foto per paard waar hun connectie op te zien was. Ze had al enkele foto’s opgeslagen die ze mooi vond en graag wou namaken. We namen de paarden er dus één per één bij en maakten enkele foto’s van hen samen. Ze deden het allemaal fantastisch en er zaten meteen al leuke beelden bij.

Verloop na de fotoshoot

Na de fotoshoot kreeg de eigenares de keuzegalerij doorgestuurd waaruit ze snel al haar favoriete foto’s koos. Deze foto’s werden professioneel nabewerkt en nadien naar haar verstuurd via mail. Ook wou ze enkele prints van de foto’s die nadien bij haar thuis werden afgeleverd.

Wat zij zegt:

” Heel aangename ervaring, Hannelore je bent top. Mijn foto’s zijn prachtig. “

Sandra

Sint-Katelijne Waver, Antwerpen, België

Wil je ook je fotoshoot met paarden inplannen? Neem nu contact op.

P.S. Bekijk meer foto’s op Instagram.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *