Paardenfotoshoot in Herentals

Deze paardenfotoshoot in Herentals ging door met een meisje dat graag samen met haar paard en pony op de foto wou. De paardenfotoshoot ging door tijdens zonsondergang en het meisje droeg een prachtige roze galajurk uit mijn jurkencollectie.

Aanvraag van de paardenfotoshoot

We hadden via mail contact om de paardenfotoshoot in Herentals vast te leggen. Zo wist ik wat de eigenares in gedachten had. Ze wou graag romantische foto’s met zowel haar beide paarden samen, als met beide paarden apart. Om de ervaring compleet te maken gebruikte ze ook één van de jurken uit mijn collectie met jurken voor paardenfotoshoots.

De dag van de fotoshoot in Herentals

Er werd mooi en droog weer voorspeld dus gingen we op pad. Ik reed naar Herentals en we ontmoetten elkaar op de plek naar de weg waar we foto’s zouden gaan maken. Vanaf hier wandelden we samen even verder tot we een geschikte locatie tegen kwamen. Ze deed de roze galajurk aan en de paarden kregen een fotografiehalster. Zo konden we beginnen.

We begonnen eerst met foto’s te maken van de eigenares met haar wit paard. We maakten enkele connectiefoto’s en knuffelfoto’s. Het paard deed niet zo gemakkelijk haar oortjes naar voren. Gelukkig was er iemand bij die kon helpen door geluidjes af te spelen en de aandacht te trekken, maar ook iemand om de pony vast te houden.

Nadat we foto’s hadden gemaakt met het paard was het de beurt aan de schattige gevlekte shetlandpony. Een geboren model dat steeds mooi met zijn oortjes naar voor stond. Aangezien dit een kleine pony was ging de eigenares op de grond zitten om zo leuke connectiefoto’s te maken samen.

Tegen het einde van de fotoshoot maakten we ook nog enkele foto’s met beide paarden samen als met elk paard apart. Zo hadden we een hele variatie aan foto’s.

Resultaat

Na de fotoshoot kreeg de eigenares de volgende dag de keuzegalerij toegestuurd. Hieruit koos ze haar favoriete foto’s die nadien door mij professioneel bewerkt werden. Aangezien ze koos voor een Picture Perfect fotoshoot kreeg ze ook een foto pakketje thuis opgestuurd met de foto’s als afdrukken van 10×15. Ze was super tevreden met haar paardenfotoshoot en de resultaten.

Wil jij ook graag een fotoshoot vastleggen? Neem nu contact op.

Meer foto’s van deze fotoshoot in Herentals kan je terugvinden op Instagram.