Koppelfotoshoot met honden op de heide

Op een prachtige zomeravond in Augustus ging deze koppelfotoshoot door met twee honden op de heide. De twee honden waren een Dalmatiër en een Bichon Frisé. Wil je graag meer lezen over het verloop van deze heidefotoshoot? Lees dan snel verder.

Begin van de heidefotoshoot

De fotoshoot ging door op de heide in Kessel. We spraken af en wandelden samen naar de locatie waar de fotoshoot doorging. De heide stond prachtig in bloei en het weer was prachtig. Ideaal voor een heidefotoshoot met honden.

We bespraken even wat voor foto’s ze graag wouden. Dit waren voornamelijk foto’s van de honden apart en samen, en met de eigenaars mee op de foto.

Het verloop van de koppelfotoshoot met honden

De fotoshoot zijn we begonnen met enkele foto’s van beide honden, zowel apart als samen. En wat deden ze het super. Na deze foto’s gingen we naar een andere locatie waar de zon mooi op de achtergrond kwam om foto’s te maken van de eigenaren samen met de honden.

We deden verschillende poses met de honden wat zorgde voor veel variatie in de foto’s. Het was een prachtige avond met enorm veel foto’s en een prachtige zonsondergang.

Bekijk hier enkele foto’s:

Einde van de fotoshoot

Na de fotoshoot bespraken we het verdere verloop. Ook bekeken ze even de mogelijkheden voor wanddecoratie.

Wil jij ook een fotoshoot inplannen met je hond? Neem contact op.